MIKKEL HANSEN VæKKER OPSIGT: "Så KAN JEG IKKE SIGE MERE"

I går aftes var Mikkel Hansen i aktion i Champions League-finalen mod Barcelona.

For den 36-årige danske stjerne var det også en speciel kamp af en helt anden årsag.

Da Mikkel Hansen forlod banen søndag aften, var det sidste gang i karrieren, at han gjorde dette. Nederlaget til Barcelona i finalen, var nemlig den sidste klubkamp i hans karriere, da han stopper denne sommer.

Læs også

Mikkel Hansen står til at tjene styrtende: Så mange millioner er på spil

DMI med kedelig melding: På torsdag kan det ramme landet

Efter kampen udtalte han sig kort om, hvordan han havde det. Her lagde han ikke skjul på, at han var skuffet over, at han ikke kunne afslutte sin karriere med en Champions League-triumf.

"Det er sgu specielt, må jeg indrømme. Jeg er lidt tom for ord i øjeblikket. Jeg er ekstremt skuffet. Det var sidste klubkamp. Forhåbentlig ligger der et OL til sommer," sagde han til DR.

Hvad han mener med dette er ikke, at der er tvivl om, hvorvidt OL bliver afviklet denne sommer. Derimod ved han ikke, om han selv ender med at blive udtaget. Landstræner Nikolaj Jacobsen har nemlig endnu ikke udtaget sin trup.

Bliver han udtaget til OL, kommer Mikkel Hansen dermed til at forlænge sin karriere en smule. Det betyder dog ikke, at han er åben for at fortsætte efter denne sommer. Han har slået fast, at han er færdig med at spille håndbold efter denne sæson.

Da han af TV 2 Sport bliver spurgt, hvor meget det fylder, at det kan være hans sidste kamp nogensinde, kom han med et lettere kryptisk svar.

"Forhåbentlig bliver det ikke min sidste kamp nogensinde, og så kan jeg ikke sige mere," svarede han med et grin.

Tiden vil vise, om Nikolaj Jacobsen mener, at Mikkel Hansen har fortjent en af de 20 pladser i truppen til OL.

Læs også

Skal Jonas Vingegaard til Tour de France? Nu bryder træner tavsheden

Kan fordoble prisen: Husk dette, når du skal have nyt pas igen

2024-06-10T09:45:50Z dg43tfdfdgfd