ATLETER GåR VIRALT EFTER AT HAVE TESTET DE KONTROVERSIELLE PAPIRSENGE På PARIS’ OLYMPISKE LANDSBY

Australske atleter tester de kontroversielle papirsenge på Paris’ olympiske landsby, og videoen går viralt på TikTok.

+ Adele tilbageviser homofobisk kommentar under show i Las Vegas: “Er du dum?”

To australske atleter er gået viralt efter intensivt at have testet papirsengene, som bruges til indkvartering på Paris’ olympiske landsby til Sommer-OL i 2024.

De blev først introduceret under Tokyo 2020, der blev afholdt i 2021 på grund af Covid-19-pandemien, for at reducere intime møder mellem atleter under arrangementet.

I videoen udfører de australske tennisatleter Daria Saville og Ellen Perez en række intense bevægelser for at teste sengens holdbarhed.

“Du har måske set [kollega-olympikeren] Ilona Maher teste sengene i Tokyo. Nå, vi er her i Paris for at teste sengene med forskellige aktiviteter, lad os komme i gang,” sagde Daria.

Daria laver hop med squats, mens Ellen løber med en elastik fastgjort omkring taljen, ud over det klassiske kanonkuglehopp.

Til 2024 hævdede arrangementskomiteen, at brugen af papirsengene dette år handler om bæredygtighed. “Jeg håber, at Paris 2024’s bestræbelser på at reducere deres indvirkning viser, at det er muligt at gøre tingene anderledes,” sagde Laurent Michaud, direktør for den olympiske og paralympiske landsby.

Dette indhold blev oprettet med hjælp fra kunstig intelligens og blev gennemgået af redaktionen.

The post Atleter går viralt efter at have testet de kontroversielle papirsenge på Paris’ olympiske landsby appeared first on Instafamosos.

2024-07-23T12:04:46Z dg43tfdfdgfd