JANNIK SINNER NæGTER AT GøRE DET

Jannik Sinner tabte til Carlos Alcaraz i semifinalen ved French Open og forklarede efter kampen, at det ikke havde noget med hans hofte at gøre. Han nægtede derfor at bruge det som en undskyldning for at have tabt kampen.

Hverken Sinner eller Alcaraz spillede spektakulært i deres semifinalekamp på Court Philippe-Chatrier, da de tilsammen lavede næsten 100 uprovokerede fejl. Alcaraz efterlod et bedre indtryk end Sinner, selvom ingen af dem var på toppen.

Læs også

Trods tidligt exit: Holger Rune tjente millionbeløb under French Open

Tennislegende langer ud efter Novak Djokovic-fadæse: Det er en joke

Begge oplevede problemer med krampe, og italieneren så til tider meget flad ud. Efter lægerne tidligere havde rådet ham til ikke at spille ved Roland Garros, blev han spurgt, om hoften havde noget med hans nederlag at gøre.

Han afviste den påstand og forklarede, at han bevægede sig godt. For det meste har han ret, fordi han bevægede sig ret godt, men han spillede ikke så skarpt, som han kunne have gjort i de afgørende øjeblikke.

"Hofterne var okay. Jo længere det går, jo mindre styrke har den højre hofte i forhold til den venstre. Det er normalt, at jeg nogle gange føler lidt - især efter to og en halv time og op til fire timer. Men det er ingen undskyldning. Jeg bevægede mig godt," sagde han ifølge Tennis Infinity.

Alcaraz vandt kampen, fordi han simpelthen var i stand til at finde et bedre niveau, da kampen skulle afgøres. Han var lidt bedre i fjerde sæt og helt klart bedre i femte sæt, og det er derfor, han vandt kampen.

Uanset om hoften generede Sinner eller ej, fandt spanieren et højere niveau, da det gjaldt, og derfor vandt han. Nu skal Sinner bruge tid på at hvile og komme sig forud for græssæsonen, hvor han skal spille Wimbledon, hvor han historisk set har spillet rigtig godt.

Læs også

Her bliver det bekræftet: Caroline Wozniacki deltager

Ekspert slår fast: Her er Holger Rune nødt til at blive bedre

2024-06-08T13:37:13Z dg43tfdfdgfd