RISIKERER FYRING: DANIEL RICCIARDO VISER KLAR FRUSTRATION MED UDTALELSE På 4 ORD

Daniel Ricciardo insisterer på, at 'uret ikke lyver', mens han kæmper for sin Formel 1-fremtid. Den australske racerkører har haft problemer med formen i sin første hele sæson tilbage i feltet.

Ricciardo sluttede sig til Red Bulls søsterteam midtvejs i sidste sæson, da teamet stadig hed AlphaTauri. Han startede godt, men er blevet overgået af holdkammeraten Yuki Tsunoda i 2024.

Læs også

Toto Wolff sætter ord på Alpine-rygter

Kæmpe nyhed fra McLaren: Har skrevet under med spændende kører

Den 35-åriges bedste resultat i år kom, da han sluttede som nummer otte i Canadas Grand Prix. Den tidligere McLaren-stjerne insisterer på, at mens nogle kørere har større navne, vil det i sidste ende være hans præstationer, der afgør hans fremtid.

Adspurgt af Formel 1, om hans præstationer på banen er den eneste måde, han kan overbevise Red Bull om at give ham en ny kontrakt, svarede Ricciardo: "Ja, det tror jeg."

"Og det er, hvad jeg fortæller mig selv. Jeg ser ingen andre grunde. Sporten er så konkurrencedygtig nu. Ja, der er marketing og andre ting involveret i denne sport. Men i sidste ende lyver uret ikke - og det er min bedste måde at fortsætte med dette længere," fortsatte han.

Ricciardo har indrømmet, at hans største frustration har været hans manglende evne til at finde konsistens siden sin tilbagevenden til Formel 1. Den ottedobbelte løbsvinder har meget at indhente i anden halvdel af sæsonen.

Canadas Grand Prix er det eneste løb, hvor han har scoret point. Han har 11 point totalt for sæsonen, og er derfor otte point efter Tsunoda. Ricciardo mener, at han stadig er i stand til at levere toppræstationer som dem, han leverede under sin tid hos Red Bull og i sit første år hos McLaren.

"Det er min største frustration. Det er en frustration, fordi jeg ser mig selv i spejlet og siger, at jeg kan gøre dette rigtig, rigtig godt, så hvordan sikrer jeg, at jeg gør det konsekvent? For hvis jeg gør det, griner jeg. Men det er mere positivt end negativt," sagde han.

"Der vil komme en dag, hvor jeg ikke vil være i stand til at gøre det lige så godt, men jeg vil meget hellere have disse sporadiske gode dage, som viser, at jeg stadig har de evner til at gøre noget stort - og så er det op til mig at vise det frem oftere."

Læs også

Hvis dette sker, skal Bottas køre for Audi

Verstappen melder ud: Her er de bedste kørere i Formel 1's historie

2024-07-15T08:08:17Z dg43tfdfdgfd