NY SPORTSDIREKTøR HAR TRUFFET KLAR BESLUTNING OM CHRISTIAN ERIKSEN

Selvom det ikke ligefrem har været en hemmelighed, at Dan Ashworth var på vej til Manchester United som ny sportsdirektør, blev det tidligere på ugen officielt.

Ganske vist har han kun haft et par dage i jobbet, men den 53-årige brite er allerede i fuld gang med arbejdet. Ifølge The Mirror er han i fuld gang med at finde ud af, hvilke spillere, der skal sendes videre.

Læs også

Tidligere Real Madrid-stjerne Mesut Özil viser vanvittig forvandling efter karrierestop

Jesper Lindstrøm har fået ultimatum af Napoli

Ifølge det britiske medie skulle Ashworth have udset sig syv spillere, der ikke har en fremtid på Old Trafford. Fælles for disse syv spillere er derfor, at han ønsker at sælge dem i sommerens transfervindue.

En af de spillere, som han gerne vil af med, er danske Christian Eriksen. Hertil ønsker han også at sælge både Victor Lindelöf, Harry Maguire, Casemiro, Antony, Jadon Sancho og Mason Greenwood.

Derfor ser det ud til, at der kan komme godt gang i svingdøren i den engelske klub. Om de når at få alle syv spillere solgt, er dog svært at spå om. Ifølge The Mirror er det en klar plan for den engelske klub at skille sig af med spillerne, så de kan gøre plads i deres lønbudget.

Hertil håber de også på at få indbragt en solid sum penge, så de har råderum til at hente flere spillere denne sommer. Det kræver dog, at de vil være i stand til at finde købere til alle syv spillere, som Ashworth ønsker at sælge.

Eriksen har været en del af klubben siden sommeren 2022, hvor han blev hentet i Brentford efter et halvt år. Han har spillet i alt 72 kampe for De Røde Djævle, men det er ikke sikkert, at han kommer til at spille flere kampe på Old Trafford.

Læs også

Erik ten Hag fortsætter i Manchester United: Nu sætter Rasmus Højlund ord på det

Nu er Nicklas Bendtners pengetank tom

2024-07-04T09:55:36Z dg43tfdfdgfd