MCLAREN-BOSS MED VILD PåSTAND OM RED BULL OG MAX VERSTAPPEN

Red Bull er 'bange' for Max Verstappen, ifølge McLaren-chef Zak Brown. Verstappen har domineret Formel 1 i flere år, da han har vundet de sidste tre verdensmesterskaber og i øjeblikket et 84 point foran i 2024-stillingen.

Hans dominans er dog faldet på det seneste, hvor Lando Norris, George Russell og Lewis Hamilton er begyndt at presse hollænderen i front.

Læs også

Trist meddelelse: Kevin Magnussen vinker farvel

Insider afslører: Kevin Magnussens fremtid kan være afgjort inden weekenden

Det kulminerede ved Østrigs Grand Prix den 30. juni, da Norris og Verstappen kolliderede, mens de kæmpede om føringen, og begge deres løb blev ødelagt. Verstappen modtog en straf for hændelsen, men nægtede at acceptere skylden.

Nu har Norris' chef, Zak Brown, startet et verbalt angreb på Red Bull og har via The Independent insisteret på, at det er hollænderen, der har det sidste ord i paddocken.

"Det ser ud til, at Red Bull er bange for Max. Vi er meget ærlige over for vores kørere. Hvis ingen fortæller ham, at det han gjorde, ikke var inden for reglerne, hvorfor skulle han så tænke anderledes?" sagde Brown ifølge The Independent.

"Men at Christian (Horner, red.) faktisk direkte peger på Lando som problemet over radioen, hvem narrer du så? Alle har set det. Reglerne er meget klare, du skal give plads til en bils bredde. Det gjorde han ikke. Hvorfor skulle han sige noget? Det føltes bare helt upassende."

Horner har været under hård kritik i de seneste måneder, hvilket startede med en undersøgelse af en anklage om 'upassende adfærd'. En påstand, han dog senere blev renset for.

Han har også haft sammenstød med Verstappens far, Jos, mens hans langvarige rivalisering med Mercedes-chef Toto Wolff igen er genopblusset, da Silver Arrows begynder at forbedre sig igen.

Horners hold kom også under kritik for at overskride deres budget i 2021 og blev idømt en bøde på lidt over 5 millioner pund for regelbruddet samt begrænsninger i forhold til test af bilen. Brown er derimod ikke fan og er ikke bange for at skjule, hvad han synes om den 50-årige.

"Jeg taler ud om problemer. Det ser bare ud til, at jeg har flere problemer med ham end med andre, fordi han siger og gør ting, jeg synes er forkerte," sagde han.

"Det handler mindre om at komme under huden på hinanden og kæmpe, fordi vi ikke konkurrerede med dem under omkostningsloftet. Jeg følte bare, at integriteten af omkostningsloftet var afgørende for Formel 1's succes, og hvis det ikke blev taget seriøst, ville sporten blive skadet for altid.

"Jeg prøvede at beskytte sportens integritet, og de tog det ikke seriøst. Derfor talte jeg ud."

Læs også

Red Bull er i dialog med afløser for Sergio Perez

Ny melding om Nico Hülkenberg vækker opsigt

2024-07-18T17:45:39Z dg43tfdfdgfd