MAX VERSTAPPEN HAR éT ALTAFGøRENDE KRAV TIL MERCEDES

Den forsvarende verdensmester, Max Verstappen, og Red Bull Racings tekniske direktør, Adrian Newey, kan meget vel være på vej til at skifte Red Bull ud med Mercedes.

Mediet GP Fans skriver, at der efter løbet i Miami er planlagt et møde mellem netop Verstappen og flere prominente Mercedes-profiler, herunder Toto Wolff og Ola Källenius.

Her skal de to parter forsøge at nå til enighed omkring en aftale. Det er dog ikke sikkert, at det bliver specielt let, for Verstappen har nemlig et helt særligt krav.

Læs også

Toto Wollf melder ud om Lewis Hamilton: "Han har opført sig..."

Her er Max Verstappen personlige bilsamling til en værdi af 45 millioner kroner

Det er ikke længe siden, at det lød komplet urealistisk, at Verstappen skulle skifte til Mercedes, men rygterne begynder så småt at tage til.

Der har været lidt røre i Red Bull-lejren på det seneste, og det har fået folk til at spekulere på, om Verstappen leder efter nye græsgange. Hans far, Jos Verstappen, har tidligere udtalt, at de (ham selv og sønnen, red.) "også skal se sig omkring".

Mødet i Miami vidner om, at der snart kan ske store ting. For at skiftet kan blive en realitet, vil Verstappen have både Newey og Helmut Marko med sig, men det lader Mercedes sig ikke skræmme af - tværtimod.

Hvis Newey ender med at skifte sammen med Verstappen, så vil det ikke kun styrke Mercedes; det vil også svække Red Bull.

Der er dog et ret stort men.

Sagen er den, at Newey er bundet af en kontrakt med Red Bull til midten af 2025, og Red Bull kan holde på ham, da han har en klausul i sin kontrakt, der siger, at han ikke kan arbejde for nogen andre, selvom han smutter.

Om Mercedes og de store Red Bull-profiler kan få puslespillet til at gå op, må tiden vise.

Læs også

Ferrari-kører har truffet stor beslutning om fremtiden

Kevin Magnussen tjener kassen: Så mange penge har han udbetalt til sig selv

2024-05-01T05:49:27Z dg43tfdfdgfd