ER NåET TIL ENIGHED: HER FORTSæTTER THOMAS DELANEY KARRIEREN

Der bør ikke være nogen tvivl om, at der har været spekuleret rigtig meget i Thomas Delaneys fremtid på det seneste.

Han er i denne sæson udlejet til Anderlecht i Belgien, men er ejet af Sevilla. Derfor har der været rygter om, at han kan vende retur til Spanien efter denne sæson.

Læs også

Harry Kane tromler videre: Sætter endnu en rekord

Michael Laudrup stikker til storklub: Jeg forstår det slet ikke

Det er dog langt fra de eneste rygter, der har været om den danske midtbanespiller. Der har nemlig også været meldinger om, at han i en alder af 32 år skulle være klar til at vende retur til FC København.

Men nu viser det sig, at ingen af delene kommer til at blive en realitet. Ifølge det belgiske medie Voetbalkrant er der nemlig opnået enighed mellem Anderlecht og Sevilla, der betyder, at førstnævnte henter Delaney på en permanent aftale.

Det belgiske medie skriver, at fodbolddirektør Jesper Fredberg har forhandlet sig frem til en pris på 1,5 millioner euro. Det svarer til lidt mere end 11 millioner kroner.

Sevilla har hele tiden været åbne for at sælge Delaney, men de har længe stået fast på, at de ville have to millioner euro for ham. Det var nemlig den pris, der blev skrevet ind i købsoptionen, da de to klubber indgik lejeaftalen sidste år.

Men nu ser det ud til at være lykkedes for Fredberg at få en aftale i stand, der sparer den belgiske klub for 500.000 euro. Og derfor er der meget, der tyder på, at Delaney får lov til at blive i Anderlecht efter denne sæson.

Inden det helt kan blive en realitet, kræver det dog, at han og Anderlecht kan blive enige om en kontrakt. Voetbalkrant mener dog at vide, at det ikke bliver et problem, da Delaney ønsker at blive i klubben.

Læs også

En større rokade er i gang: Sådan kan Klopps afgang bane vejen for Brian Priske

Kun tre Manchester United-spillere er fredet - Rasmus Højlund er en af dem

2024-05-01T16:06:12Z dg43tfdfdgfd