ÉT NAVN GåR IGEN: SNART KAN KEVIN MAGNUSSEN Få SELSKAB

Lige nu er Kevin Magnussen den eneste dansker i Formel 1, men det kan der snart blive lavet om på.

Danske motorsportstalenter fortsætter med at gøre sig til på den internationale scene, og det er ikke utænkeligt, at Malthe Jakobsen kan få et sæde i Formel 1.

Den kun 20-årige dansker er angiveligt i kikkerten hos flere store hold, herunder Red Bull.

Sådan skriver B.T.

Læs også

Red Bull reagerer på Audis vanvittige tilbud til Carlos Sainz

Efter glædeligt nyt til danske Formel 1-fans: Nu reagerer Kevin Magnussen

Ifølge den anerkendte Formel 1-journalist Mark Hughes, der skriver for Motor Sport Magazine, bør Red Bull overveje det danske stortalent til deres juniorhold, Racing Bulls, hvor Daniel Ricciardo og Yuki Tsunoda kører lige nu.

Malthe Jakobsen vil ikke nævne noget om konkrete forhandlinger, men hans begejstring er ikke til at tage fejl af:

"Selvfølgelig er det kæmpestort. Formel 1 er jo det ultimativt største, man kan opnå som racerkører", siger han til B.T. og fortsætter:

"Mit mål har altid været at blive professionel racerkører. Jeg har ikke stilet kun efter Formel 1. Men hvis muligheden på et eller andet tidspunkt opstår for at teste eller blive en del af et Formel 1-hold, så vil jeg da aldrig nogensinde takke nej til at snakke om det."

Det er ikke nogen hemmelighed, at Ricciardo har haft en skidt periode, og derfor kunne den unge, talentfulde dansker være en attraktiv mulighed for holdet.

Om et skifte er tæt på vides ikke, men det ser ud til, at Malthe Jakobsen er i spil til at få chancen for at gøre sig gældende i Formel 1, hvor han kan blive den næste danske kører efter Kevin Magnussen.

Læs også

Max Verstappen har ét altafgørende krav til Mercedes

Kevin Magnussens tidligere chef Günther Steiner sagsøger Formel 1-hold

2024-05-03T10:43:03Z dg43tfdfdgfd