KASPER SCHMEICHEL MELDER UD OM FREMTIDEN: “JEG BLIVER LIDT TRODSIG”

Kasper Schmeichel har på det seneste været udsat for kritik for sine præstationer på det danske landshold.

Kasper Schmeichel fik sin debut for det danske landshold tilbage i 2011. Siden da har han spillet 91 landskampe, men det store spørgsmål er, hvornår han har i sig endnu.

På det seneste har han på de sociale medier været udsat for en del kritik for sine præstationer på det danske landshold. Blandt andet affødte det kritik, at han ikke reddede Sloveniens frisparksscoring til 1-1 fredag.

Derfor er der også folk, der er begyndt at spekulere i, hvorvidt han har endnu et EM i sig. En spiller som Simon Kjær har allerede meldt ud, at dette bliver hans sidste EM, men er det samme tilfældet for Kasper Schmeichel?

På et pressemøde forud for kampen mod Nordirland mandag, forklarer han, at det ikke er noget, han har gjort sig overvejelser om. Han slår samtidig fast, at han ikke håber, at det er hans sidste EM, selvom han er 37 år gammel.

“Jeg har ingen overvejelser om, hvorvidt det skal være min sidste. Det håber jeg ikke. Jeg håber, at der er mange flere. Det kan godt være, at Simon siger det, men lad os nu se,” siger han ifølge TV 2 Sport.

På pressemødet siger han også, at både mentalt og fysisk føler sig godt tilpas. Han vedkender også, at der bliver snakket på grund af hans alder, men dette er kun med til at gøre ham trodsig.

“Jeg har det skidegodt mentalt og fysisk, og det er noget, mange folk gerne vil snakke om, når man når den alder, jeg har, men der bliver jeg lidt trodsig. Jeg elsker det, og der er intet federe. Jeg skulle vente længe på at komme på holdet, så det at kunne spille for Danmark er altid specielt,” lyder det fra Kasper Schmeichel.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2023-11-20T14:19:51Z dg43tfdfdgfd