KASPER HJULMAND EFTER BESLUTNING OM AT TRæKKE SIG SOM LANDSTRæNER. DELER RøRENDE BESKED TIL DANSKERNE

Beskeden fra DBU fredag morgen sendte en chokbølge gennem hele Danmark, da det kom frem, at Kasper Hjulmand har besluttet at trække sig som landsholdstræner for det danske herrelandshold.

Læs også

Det gjorde det også for spillerne. Dog ikke alle.

Hjulmand fortæller, at han kontaktede udvalgte fodboldstjerner før nyheden blev offentliggjort: "Jeg ringede til nogle af dem inden, og jeg har også hørt fra en hel del af dem, efter det blev meldt ud. Men nogle af dem havde jeg altså talt med på forhånd," fortæller Kasper Hjulmand til B.T.

Den nu tidligere landsholdstræner ønsker ikke at afsløre, hvem han kontaktede, men han lægger ikke skjul på, hvor meget hele holdet har betydet for ham. "De er fantastiske fodboldspillere, men også mennesker. Mennesker ligesom alle os andre her. Det har betydet meget for mig at lære dem alle at kende," siger han.

Hjulmand ønsker også at takke danskerne for den massive opbakning og støtte, som de har givet igennem hele perioden. Det fortæller han i en video på herrelandsholdets Instagram-profil.

Han udtaler, at han har givet alt og ser det som et privilegium at have haft muligheden for at være landstræner. Han vil altid huske denne tid som et godt minde og håber, at danskerne vil fortsætte med at støtte det danske landshold i fremtiden.

Se videoen her:

Læs også

2024-07-20T06:43:12Z dg43tfdfdgfd