JONAS VINGEGAARD MISTER HOLDKAMMERAT: SKIFTER TIL RIVALISERENDE HOLD

Team Jumbo-Visma har allerede sagt farvel til Primoz Roglic. Han har skrevet under på en kontrakt med BORA - hansgrohe. Derfor er han ikke en del af det hold, der næste år hedder Team Visma | Lease a Bike.

Nu viser det sig, at han ikke er den eneste rytter, det hollandske hold siger farvel til. Tobias Foss har nemlig accepteret et tilbud fra INEOS Grenadiers, som han skifter til ved årsskiftet.

Læs også

Tre år for sent: Nu har Primoz Roglic endelig fået den

Jonas Vingegaard med afsløring: Overvejede at indstille karrieren

Jonas Vingegaard kommer med overraskende udmelding: Det vil ikke undre mig

Den tidligere VM-vinder har fået en treårig aftale, hvorfor de har papir på hinanden til 2026. Holdet bekræfter selv på sin hjemmeside, at de har indgået en aftale med en norske rytter.

Han har været en del af Jumbo-Visma siden 2020, men ved årsskiftet er det slut. Her skifter han til INEOS Grenadiers, som han selv beskriver som sit 'favorithold'.

"Da jeg var 14 år og begyndte at cykle, blev Edvald Boasson Hagen mit idol og Team Sky mit favorithold. Efter det inspirererede Chris (Froome, red.) Bradley (Wiggins, red.) og Geraint (Thomas, red.) mig, mens jeg drømte om at køre Tour de France.," siger han til holdets hjemmeside.

"Alt dette gør INEOS til mit drømmehold, og det var en stor faktor i min beslutning sammenlagt med, at jeg tror på, at holdet kan hjælpe mig i min videre karriere."

Han fortæller også, at han ikke har et konkret mål for den kommende sæson. Derimod er hans plan blot at gribe chancen og gøre, hvad han kan, for at hjælpe holdet.

Selvom han ikke har en decideret plan for den kommende sæson, har han et ønske. Han håber nemlig på at kunne vinde en medalje ved OL til sommer.

Læs også

Taler ud om Kasper Schmeichel: Han er mere irriteret end nogensinde

Erling Haaland tromler videre: Sætter endnu en rekord

Liverpool-stjerne var rasende: Jürgen Klopp måtte trække ham væk fra Pep Guardiola

2023-11-28T07:11:52Z dg43tfdfdgfd