FORMEL 1-STJERNE FREMSTåR SOM 'MEGET STæRK' KANDIDAT TIL AT AFLøSE KEVIN MAGNUSSEN

Det er ikke nogen hemmelighed, at denne sæson ikke har været fantastisk for Kevin Magnussen. Ganske vist har hans defensive præstationer medført, at Nico Hülkenberg har hentet point til holdet, mens hans individuelle bedrifter har været mangelfulde.

Derfor er der også forlydender om, at han er i fare for at miste sit sæde hos Haas næste år. Dette er også tilfældet, selvom Hülkenberg allerede har bekræftet, at han forlader holdet til fordel for Sauber.

Læs også

Holdet bekræfter: Upopulær Formel 1-kører mister sit sæde i næste sæson

Mercedes har truffet beslutning om Carlos Sainz

På det seneste er flere kørere blevet nævnt som potentielle afløsere for Magnussen. Nu lyder det, at Valtteri Bottas fremstår som en 'meget stærk' kandidat til at slutte sig til Haas næste år.

Ifølge mediet Crash.net er Bottas øverst på Haas' ønskeliste til næste sæson, da de er i fuld gang med at vurdere deres muligheder, såfremt Magnussen fortsætter med at underpræstere.

Det lyder også, at Magnussen er faldet ned på holdets liste over kørere for næste år. Det skyldes dog ikke kun hans egne fejl, men også, at mange andre kørere er tilgængelige næste år. Det gælder blandt andet Bottas, der trods alt har løbssejre under bæltet.

En anden faktor, der taler imod at beholde Magnussen, er antallet af superlicens-point, han har skrabet sammen i år. Det har nemlig medført, at han nu er på randen af en karantæne, hvilket vil koste ham deltagelse i et enkelt løb.

Alt tyder på, at Haas allerede har besluttet sig for at afløse Hülkenberg med Oliver Bearman, der har vist positive takter i år. Det gjorde han især, da han afløste Carlos Sainz ved Saudi-Arabiens Grand Prix, hvor den spanske stjerne måtte trække sig efter en blindtarmsoperation.

Crash.net skriver, at Haas er ivrige efter at have en erfaren kører ved siden af Bearman. Er det deres mål, kan Bottas være den rette til rollen, da han er kendt som en holdspiller. Han vil derfor kunne tage den unge Bearman under sine vinger.

Læs også

Se den her: Video afslører unik Lewis Hamilton plan

Charles Leclerc afslører hjerteskærende løgn, han fortalte sin døende far to dage før hans død

2024-06-04T11:51:22Z dg43tfdfdgfd