STORT CYKELTALENT KOMMER MED HYLDEST AF JONAS VINGEGAARD

Den 20-årige Lenny Martinez bliver af mange set som det næste store håb inden for fransk cykelsport på Grand Tour-niveau. Den unge franskmand har allerede båret den røde trøje i Vuelta a España og opnået fem sejre i karrieren.

Selvom der for nylig har været meget snak om hans fremtid, da Bahrain - Victorious angiveligt er klar til at give franskmanden en stor lønforhøjelse, så de kan lokke ham væk fra Groupama - FDJ, kører Martinez i øjeblikket for det franske hold.

Læs også

Kasper Asgreen nærmer sig kontraktudløb: Dette hold viser interesse i danskeren

Nu er der nyt om Vingegaard-familiens store beslutning: Det gælder 1,75 millioner kroner

Han var blandt andet i aktion tirsdag eftermiddag, hvor han kørte sig til en 26.-plads i prologen ved Tour de Romandie. Efterfølgende udtalte han sig både om tirsdagens etape, men også om sine visioner for fremtiden.

I denne forbindelse kom han også ind på, at han ser meget op til de to store stjerner, Jonas Vingegaard og rivalen Tadej Pogacar.

"Idéen var at opnå top-10 ved Catalonien Rundt, top-10 ved Romandiet Rundt og top-10 i en Grand Tour," sagde Martinez i et interview med AFP ifølge CyclingUpToDate.

Da han sikrede sig en rigtig flot 7.-plads i Catalonien Rundt, er et af disse mål allerede nået i denne sæson.

"Jeg tænker, at jeg måske kan gøre det lidt bedre, men der er stadig ryttere som Juan Ayuso, jeg er under. Men jo flere år der går, jo tættere kommer jeg," sagde han.

Dernæst sendte han også rosende ord i retning af både Vingegaard og Pogacar, som er en stor inspiration for ham.

"Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar er virkelig inspirerende. De er dem, jeg kigger på. De motiverer mig til at prøve at komme tættere på," sagde Martinez.

Både Vingegaard og Pogacar kan bryste sig af at være tidligere vindere af Tour de France, hvilket er noget, som den 20-årige drømmer om at opnå i sin karriere.

"Jeg drømmer om at vinde Tour de France, ligesom mange andre ryttere. Jeg foretrak ikke at deltage i Tour de France i år, fordi jeg tror, jeg stadig har meget at lære. Jeg vil lave noget stort i Vuelta a España. Vi kommer ikke til at ændre planerne," sagde han.

Læs også

Dansk cykelrytter om Tadej Pogačar: "Jeg har hørt nogle historier"

Læge med bekymrende melding om Jonas Vingegaard

2024-04-26T15:31:20Z dg43tfdfdgfd