MIKKEL HANSEN STOPPER TIL SOMMER: HER ER, HVAD DER KOMMER TIL AT SKE

Mikkel Hansen lægger håndboldskoene på hylden.

Udover at det danske landshold fremover skal klare sig uden den ikoniske back, så skal Aalborg Håndbold, hvor Mikkel Hansen spiller lige nu, også finde en erstatning eller to.

Og klubben har allerede udset sig to prominente spillere.

Sådan skriver B.T.

Læs også

DMI med ærgerlig melding: Stort vejrskifte på vej

Thomas Thomsen er dømt i Mia-sagen: Mentalundersøgelsen afslører detaljer om hans adfærd

Forbud på vej mod danske boligejere: Sådan kommer det til at påvirke dig

Aalborg Håndbold nærmer sig angiveligt aftaler med både Juri Knorr og Miguel Martins, ifølge rapporter fra det tyske medie Bild.

Juri Knorr, som uden tvivl er blandt de bedste spillere i Bundesligaen, er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til den nordjyske klub.

Såfremt transferen bliver en realitet, skal Aalborg Håndbold finde i omegnen af 3,5 millioner kroner frem, selvom der tidligere har været rygter om helt op til 7,5 millioner kroner.

Noget af det, der var med til at sætte yderligere gang i rygterne, var, da den tyske landstræner Alfred Gislason ved et uheld afslørede på direkte tv, at Juri Knorr skifter hold.

Miguel Martins, der i øjeblikket spiller for Pick Szeged, skulle være tæt på at indgå en aftale om en etårig kontrakt med det nordjyske storhold. Det siges, at der kun står et lægetjek i vejen for en aftale.

Selvom klubben ikke officielt har bekræftet nogen af aftalerne endnu, understreger rygterne og spekulationerne klubbens ambitioner og deres strategiske forsøg på at erstatte Mikkel Hansen.

Læs også

Dansk kvinde vinder 13 millioner kroner i Lotto: Nu slipper hun for at diskutere med sin mand

Janni Ree i stor brøler: "Det ville vi sgu være kede af"

Ny fotofælde blitzer uopmærksomme bilister: Snuppede 300 bilister på 3 dage

2024-05-01T06:47:03Z dg43tfdfdgfd