SKæBNESVANGER BESLUTNING FOR BARCELONA-FORSVARER: FORLæNG ELLER FORLAD KLUBBEN

Barcelona står i en prekær situation denne sommer, da forsvarsspilleren Ronald Araujo muligvis er på vej væk fra klubben.

Klubben har tilbudt Araujo en kontraktforlængelse frem til 2028 sammen med en lønforhøjelse, men tilbuddet matcher stadig ikke det niveau, som de højest lønnede spillere i klubben modtager.

Dette sker på baggrund af Barcelonas stramme økonomiske rammer, som forhindrer dem i at imødekomme Araujos lønkrav fuldt ud.

Det skriver Barca News Network.

På trods af Araujos tydelige loyalitet over for den katalanske klub og hans foretrukne ønske om at fortsætte i Barcelona, har han tiltrukket interesse fra flere store europæiske klubber.

Både Bayern München og Manchester United er rapporteret at være villige til at byde væsentligt mere for at sikre sig den uruguayanske forsvarers tjenester.

Bayern har angiveligt været klar til at tilbyde op til 670 millioner danske kroner for Araujo allerede i januar, hvilket viser den høje værdi, han har på transfermarkedet.

Barcelonas økonomiske udfordringer gør, at de muligvis bliver nødt til at overveje at sælge Araujo for at finansiere indkøb af spillere til andre positioner, som træner Xavi Hernández ønsker at styrke.

Dette vil kunne ændre klubbens taktik og måske også føre til salg af andre stjernespillere som Raphinha og Frenkie de Jong, hvis Araujos situation ikke løses inden sommerens transferperiode slutter.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-01T19:18:47Z dg43tfdfdgfd