PIERRE-EMILE HøJBJERG VIL VæK: ER BLEVET TILBUDT TIL DISSE 3 KLUBBER

Der har været et væld af rygter om Pierre-Emile Højbjerg i denne sæson, da han har spillet markant mindre, end han har været vant til.

Det har været meget tydeligt, at han ikke har været en af favoritterne under Ange Postecoglou, som overtog rollen som Tottenham-træner forud for denne sæson.

Læs også

Derfor skal Diego Maradona graves op fra jorden

Tidligere landstræner er gået bort

Højbjerg har arbejdet hårdt for at spille sig til en fast plads i startopstillingen, men det er ikke lykkedes. Derfor er han klar til at forlade den engelske klub til sommer til fordel for en klub, hvor han kan få mere spilletid.

Tidligere har der været meldinger om, at han kan være på vej til Atletico Madrid, der længe skulle have vist interesse for ham. Der har også været rapporteret interesse fra Premier League-klubben Fulham.

Nu er der forlydender om, at han kan være på vej til Italien. I hvert fald har hans agent været i fuld gang med at tilbyde ham til klubber i Serie A. Det skriver den anerkendte transferjournalist Nicolò Schira på X.

"Pierre-Emile Højbjerg ønsker at forlade Tottenham i sommerens transfervindue. Hans kontrakt udløber i 2025, og hans nye agent har tilbudt ham til AC Milan, Napoli og Juventus," skriver han på det sociale medie.

Da han har kontraktudløb i 2025, er det ganske sandsynligt, at Tottenham er klar til at sælge ham til sommer. Får de ham ikke solgt efter denne sæson, er det nemlig meget sandsynligt, at han i stedet vil forlade klubben på en fri transfer næste år.

Efter sigende ønsker Højbjerg dog ikke selv at vente et år med at forlade den engelske klub. Han har indstillet sig på at søge nye græsgange til sommer, og meget kunne tyde på, at han har sat næsen op efter at skulle til Italien.

Læs også

Andreas Christensen bliver hyldet af ekspert

Michael Laudrup lægger ikke fingre imellem: "Manden kan ikke drible"

2024-05-06T15:55:19Z dg43tfdfdgfd