MANCHESTER UNITED VIL HENTE STOR PL-STJERNE - ER KLAR TIL AT BETALE 610 MILLIONER KRONER

Manchester United er overbeviste om, at et bud på mellem 60-70 millioner pund (520 til 610 millioner kroner) vil være nok til at sikre sig Everton-forsvarer Jarrad Branthwaite.

Det skriver Football Insider, der har talt med kilder tæt på handlen. Football Insider afslørede tidligere på ugen, at United arbejder på at indgå en aftale tidligt i transfervinduet for Branthwaite.

Læs også

Interesse fra Premier League: Harry Kane træffer stor beslutning om fremtiden

Efter bekymrende billeder: Nu er der nyt om Kasper Schmeichel

Det forventes, at den 21-årige kan blive solgt af Everton inden den 30. juni, så salget kan blive inkluderet i deres regnskaber for 2023/24-sæsonen, hvilket kan hjælpe dem med at undgå yderligere pointstraf.

Everton er desperate efter at beholde midterforsvareren, men det er sandsynligt, at de bliver nødt til at sælge ham til sommer for at undgå yderligere problemer med Premier Leagues finansielle regler.

En velplaceret kilde har fortalt Football Insider, at Branthwaite er 'det primære transfermål' for United, da de arbejder på at styrke deres forsvar denne sommer.

De Røde Djævle siges at være sikre på at kunne skrive kontrakt med Everton-stjernen, inden fristen i juni. Klubben har længe været beundrere af den engelske U21-landsholdsspiller og er klar til at gøre ham til deres første køb under Sir Jim Ratcliffes INEOS-regime.

Branthwaite har spillet 36 kampe på tværs af alle turneringer for Everton i denne sæson, og han har startet i hver af disse kampe. Det vidner naturligvis om, at han har været en meget vigtig spiller for Everton, men til sommer forlader han sandsynligvis klubben.

Forsvarsspilleren, der fik sin første udtagelse til det engelske landshold sidste måned, er under kontrakt på Goodison Park indtil juni 2027, efter at have underskrevet en ny aftale i 2023.

United er ivrige efter at placere den 21-årige i centrum af deres genopbygning under Ratcliffe og INEOS. Raphael Varane og Jonny Evans' kontrakter udløber i juni, mens Harry Maguire, Lisandro Martinez, Victor Lindelof og Willy Kambwala også forventes at være på holdkortet i 2024/25-sæsonen.

Læs også

Christian Eriksen fik endelig lov at starte inde: Nu bliver han kaldt for 'dårlig'

Danskerklub deler trist meddelelse: "Den pågældende fan døde på hospitalet"

2024-04-26T14:16:13Z dg43tfdfdgfd