MEDVEDEV SENDER VERDENSETTER UD AF WIMBLEDON

Verdensetteren Jannik Sinner er ude af Wimbledon efter nederlag til femteseedede Daniil Medvedev.

Tirsdag vandt russeren 6-7, 6-4, 7-6, 2-6, 6-3 over Sinner i kvartfinalen af den engelske grand slam-turnering på græs.

Den 22-årige italiener var i løbet af kampen præget af sygdom, og han forlod under tredje sæt banen i omkring ti minutter for at modtage lægebehandling.

Selv om Sinner kom stærkt tilbage i fjerde sæt med cifrene 6-2, blev det Medvedev der trak det længste strå i kampens femte og afgørende sæt.

Dermed tog den 28-årige russer revanche, efter han i januar tabte finalen i Australian Open til Sinner.

Også Medvedev bemærkede, at verdensetteren fik det skidt under kampen. Det fortalte han efter kampen i sit vinderinterview ifølge atptour.com.

- Han er ikke en fyr, man let vinder mod. På et tidspunkt havde han det ikke så godt, men efter noget tid begyndte han at spille bedre.

- Jeg er glad for, at det lykkedes mig at spille på et højt niveau, sagde han efter kampen.

Jannik Sinner fortalte på et pressemøde efter kampen, at han allerede følte sig dårligt tilpas fra morgenstunden tirsdag, skriver atptour.com.

- Jeg var træt, og det var hårdt. Men det gør ikke sejren mindre for Daniil. Jeg synes, at han spillede meget klogt, sagde verdensetteren.

Italieneren uddybede desuden, hvad der skete, da han i tredje sæt forlod banen.

- Jeg havde ikke lyst til at forlade banen. Fysioterapeuten gav mig besked om, at jeg burde holde en pause, fordi han ikke mente, at jeg lignede en, der havde det godt nok til at spille.

- Jeg kæmpede fysisk. Det var ikke et let øjeblik, tilføjede han.

I semifinalen torsdag møder Medvedev den regerende Wimbledon-mester, spanske Carlos Alcaraz.

Det stod klart efter den tredjeseedede spanier tirsdag aften sendte amerikaneren Tommy Paul ud af grand slam-turneringen med cifrene 5-7, 6-4, 6-2, 6-2.

/ritzau/

2024-07-09T17:07:47Z dg43tfdfdgfd