VIKTOR AXELSEN MED TRIST NYHED

Søndag morgen dansk tid kunne Viktor Axelsen glæde sig over, at han havde sikret sig den første Japan Masters titel nogensinde.

Det havde han ikke selv regnet med, da han stillede op til turneringen. Kort tid forinden havde han nemlig meldt afbud til to andre turneringer på grund af en skade.

Læs også

Boris Becker melder ud efter stor nyhed fra Holger Rune-lejren

Aneke Rune er overrasket: Det havde jeg aldrig forestille mig

Jannik Sinner skriver historie med sejr over Daniil Medvedev

Natten til mandag har han meddelt, at han stadig er hæmmet af denne skade. Derfor kommer han ikke til at deltage i Super 750-turneringen China Masters. Den store turnering bliver skudt i gang i Shenzhen tirsdag.

Axelsen har selv valgt at melde nyheden ud, hvilket han har gjort på det sociale medie X. Her skriver han, at det netop er hans fod, der driller ham. Derfor er han ikke i stand til at spille med i den kommende turnering i Kina.

"Bare lige en hurtig opdatering for at fortælle, at jeg desværre ikke deltager i China Masters i denne her uge. Jeg ville have elsket at spille med, men min fod er simpelthen ikke klar til at spille flere uger i træk med mange hårde kampe," skriver han på det sociale medie.

Han har i stedet planer om at tage sig tid til at restituere. Det har han med stor sandsynlighed også brug for, da han har spillet flere dage i træk i Japan.

"Det er en skam, for jeg elsker at spille i Kina, men heldigvis kommer jeg tilbage i december til HSBC World Tour Finals," lyder det også fra ham.

China Masters er den sidste turnering, der bliver spillet i denne sæson, inden det er tid til World Tour Finals.

Axelsen var favorit til at vinde den store turnering, hvilket ville have sikret ham en præmiesum på 550.0000 kroner. I alt er der en samlet præmiepulje på 7,9 millioner kroner i turneringen, skriver Ritzau.

Læs også

David de Gea afviser vanvittigt tilbud: Konen vil ikke flytte med

Peter Schmeichel kommer med chokerende afsløring: Det var så brutalt

Rasmus Højlund nomineret til fornem pris

2023-11-20T16:13:31Z dg43tfdfdgfd