VED EN ALDER AF 36 OG MILLIONæR SYNES MARIA SHARAPOVA UIGENKENDELIG

Maria Sharapova. Foto og video: Reproduktion Instagram @mariasharapova

Den tidligere verdensranglistefører, Maria Sharapova, 36, ser nu uigenkendelig ud, siden hun trak sig tilbage fra tennisbanen i 2020

Maria Sharapova overrasker ved ‘Apples Never Fall’ premierevent med glamorøst look sammen med Roger Federer

+ Klik her for at se Maria Sharapovas transformation

På en stjerneklar aften i Los Angeles, Californien, fangede tidligere tennisspiller Maria Sharapova opmærksomheden ved at dukke op med et overraskende glamourøst udseende under premieren på den nye tv-serie ‘Apples Never Fall’. Den russiske spiller, kendt for sin iøjnefaldende tilstedeværelse både på og uden for banen, viste, at hun fortsat er en stilikon ved at posere sammen med sin landsmand, tennisikonet Roger Federer.

+ Ligheden mellem indholdsopretteren og sangeren Billie Eilish underholder fans

Klædt elegant i sort, viste Sharapova sin umiskendelige sans for mode i en sofistikeret sort jakke, harmonisk parret med en gennemsigtig top, elegant skræddersyede flared bukser, stiletter og en stilfuld håndtaske. Den 36-årige tidligere tennisspiller delte øjeblikke fra aftenen på sin Instagram-konto til sine 4,6 millioner følgere og fremhævede sin imponerende figur og hendes naturlige talent for elegant at fange kameraet.

Sharapova, der nåede verdensranglistens førsteplads i tennis i august 2005, som 18-årig, og holdt titlen fire gange i løbet af sin karriere, udtrykte sin begejstring for begivenheden i sit opslag: “Tilbragte søndag aften i ærefrygt over at se de utrolige Oscar-nominerede præstationer og i dag fik et glimt af Annette Bening i hendes seneste rolle i ‘Apples Never Falls’.”

Ud over sin succesrige tenniskarriere blev Sharapova anerkendt af Maxim i fire på hinanden følgende år fra 2006 som verdens mest attraktive atlet. Efter at have trukket sig tilbage fra sporten i 2020 havde hun allerede tjent 39 millioner dollars i præmiepenge, hvilket placerede hende på tredjepladsen på WTA Tourens all-time liste, ud over at have tjent over 300 millioner dollars (før skat) uden for banen.

Premiereventet for ‘Apples Never Fall’ fremhævede ikke kun serien, men fungerede også som en scene for Sharapova at skinne uden for banen, hvilket bekræfter hendes status som en mode- og skønhedsikon i sports- og underholdningsverdenen.

Foto og video: Reproduktion Instagram @mariasharapova

The post Ved en alder af 36 og millionær synes Maria Sharapova uigenkendelig appeared first on Instafamosos.

2024-03-15T18:27:27Z dg43tfdfdgfd