TRIST NYT FOR NIKOLAJ JACOBSEN

Inden længe bliver flammen tændt ved OL i Paris, og når turneringen løber af stablen skal de danske håndboldherrer forsøge at tage den skridtet videre, end de gjorde til sidste OL, hvor de i finalen måtte se sig slået af franskmændene.

Forberedelserne er også i fuld gang for Nikolaj Jacobsens tropper, og i den forbindelse er der sket det der ikke måtte ske for den danske højreback, Mads Hoxer, der pådrog sig en ankelskade til landsholdssamlingens første træning.

Læs også

Nu er det officiel: Mikkel Hansen er ikke helt færdig endnu

Det skriver DanskHåndbold i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Aalborg-spilleren desværre må forlade OL-truppen:

"Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt for Mads (Hoxer, red.) – og for os andre. Mads har set spændende ud i kombinationen af højre back og højre fløj, og han var også tiltænkt en rolle under OL, hvor vi eventuelt skulle spille med to venstrehænder i bagkæden. Så det giver os desværre et mindre kort på hånden lige nu", fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

"Vi har alle sammen helt vildt ondt af Mads (Hoxer, red.) – at være udtaget og så ryge ud kort før afrejse. Men det er livet, og det sker desværre. Vi ønsker Mads rigtig god bedring, og vi glæder os til at se ham på banen igen for Aalborg".

Mads Hoxer selv lægger ikke skjul på, at han er ked af det:

"Jeg er bare ked af det. Det har altid været drømmen at spille OL. Og det kunne have været prikken over i’et på den her sæson. Men det er sådan, det er".

Hans Lindberg skrevet ind i OL-truppen

Hans Lindberg bliver nu en del af OL-truppen, mens Emil Madsen, der netop er skiftet til THW Kiel (tidl. GOG) støder til og træner med indtil afrejse til Paris.  

Læs også

Mikkel Hansen kan sikre sig næsten 10 millioner kroner: Kræver kun én ting

De færreste lagde mærke til det: Emil Nielsen sendte speciel 'besked' til bænken

2024-07-09T12:45:57Z dg43tfdfdgfd