TRIST NYT FOR HOLGER RUNE

Der bør ikke herske tvivl om, at Holger Rune ikke havde den succes ved French Open, som han havde håbet på. Han drømte om at vinde den franske Grand Slam-turnering, men sådan skulle det ikke gå.

Nu er han blevet ramt af triste nyheder igen. Mandag har ATP Tour nemlig udsendt en opdateret verdensrangliste, hvor han igen har taget et fald.

Læs også

Tidligere verdensetter: Én ting kan gøre Carlos Alcaraz 'næsten umulig' at slå

Novak Djokovic dropper Wimbledon: Her vender han tilbage

Det samme kan man dog ikke sige om Jannik Sinner, der kan glæde sig over at være ny mand i top. Den italienske stjerne har skubbet Novak Djokovic af tronen, hvilket er første gang i lang tid, at det er sket.

I stedet for at springe tættere på en placering i top-10, er det gået den anden vej for Rune. Har denne gang været nødt til at acceptere et fald på to pladser. Det betyder, at han nu ligger nummer 15 på listen.

Det står i skarp kontrast til sidste år, hvor han var helt oppe som nummer fire. Man skal helt tilbage til oktober 2022 for at finde et tidspunkt, hvor han var dårligere placeret, end han er nu. Dengang var han nummer 18 i verden.

Til gengæld kan han glæde sig over, at han ikke har mange point at forsvare i den kommende del af sæsonen. Formår han at klare sig godt på græsset, kan det betyde, at han inden for overskuelig tid kan være tilbage i top-10.

Anderledes forholder det sig for Sinner, der nu ligger nummer 1 i verden. Han havde stor succes ved Wimbledon sidste år, hvor han spillede sig frem til en plads i semifinalen.

Generelt har han en del point at forsvare i den kommende periode. Hvis han vil holde fast i sin nye titel som verdensetter, er han derfor nødt til at finde det høje niveau frem.

Læs også

Jannik Sinner nægter at gøre det

Carlos Alcaraz slår endnu en rekord

2024-06-10T05:43:31Z dg43tfdfdgfd