TRIST HåNDBOLDMELDING: LANDSHOLDSSTJERNE MISSER OL

Det norske håndboldlandshold står over for en stor udfordring op til sommerens Olympiske Lege, efter at en af holdets nøglespillere, Gøran Johannesen, har pådraget sig en alvorlig skade.

Under en træningssession har Johannesen revet sin akillessene over, hvilket bekræftes af hans klub, Kolstad, i en pressemeddelelse. Skaden betyder, at Johannesen vil gå glip af de kommende OL, og han ser nu frem til en lang genoptræningsperiode på seks til otte måneder.

Læs også

Pludselig afsløring: Pernille Blume skal til OL

Efter billeder med milliardærdatter: Nu taler Holger Rune ud

Den 29-årige bagspiller har tidligere oplevet lignende modgang, idet han også missede OL i Tokyo i 2021 på grund af en skade. Gentagelsen af uheld har været en hård nyhed for både spilleren og det norske landshold, som havde set frem til hans bidrag på banen i sommer.

"Det er forfærdeligt trist for Gøran, som har arbejdet så hårdt over lang tid for at få kontrol over skaden. Det har set bedre og lysere ud længe, og så springer den. Det er meget trist," udtaler Norges landstræner, Jonas Wille, til norske VG.

Johannesens karriere har været præget af både høje triumfer og dybe nedture. Han har vundet adskillige mesterskaber og er anerkendt som en af de mest succesfulde atleter i norsk sport, selvom han tidligere har haft uoverensstemmelser med forbundet, som førte til et brud i 2022.

Nu står det norske landshold til at skulle omstrukturere deres opstilling og strategi uden Johannesen, som har været en pivotal spiller for holdet. Hans fravær vil utvivlsomt blive mærket, både på og uden for banen, når holdet forbereder sig til de store udfordringer ved de Olympiske Lege, hvor de blandt andre skal møde Danmark.

Læs også

Kan det virkelig passe? DMI med vild weekendmelding

Regeringen vil gøre det forbudt at gå i denne slags tøj

2024-04-25T13:24:30Z dg43tfdfdgfd