TIDLIGERE FORMEL 1-KøRER SLåR FAST: DERFOR HAR RED BULL IKKE ERSTATTET SERGIO PEREZ ENDNU

Sergio Perez kører med 273 Grand Prix-weekender bag sig, men ikke desto mindre står han over for en usikker fremtid hos Red Bull, trods en nyligt underskrevet kontrakt.

Det stigende præstationspres fra teamet efter endnu en skuffende weekend ved det britiske Grand Prix, truer hans sæde i næste sæson.

Red Bull har indført klausuler i Perez' kontrakt, som giver dem mulighed for at skille sig af med den mexicanske kører i løbet af sommerpausen.

Læs også

Kendt bilmærke kan vende tilbage til Formel 1 i næste sæson

En af disse klausuler kræver, at Perez skal være inden for en vis placering af holdkammeraten Max Verstappen i kørernes mesterskab. En anden klausul stipulerer, at Sergio Perez skal være inden for 100 point af Max Verstappen, og det ser usandsynligt ud givet hollænderens form i år.

Det skriver f1oversteer.com.

Martin Brundle diskuterede på Sky Sports F1 Podcast, hvorfor mexicaneren stadig er hos Red Bull, og pegede på, at der allerede sidste sæson var tegn på, at Perez muligvis ikke var stærk nok til at hjælpe teamet med at nå deres mål.

Han oplevede et markant fald i præstationer midtvejs i sæsonen og sluttede kun som nummer to i mesterskabet på grund af Red Bulls dominans over konkurrenterne.

Nu, hvor Red Bull ikke længere har den samme fordel, er Sergio Perez' problemer blevet forstærket, og hele Formel 1-verdenens øjne hviler på ham.

Martin Brundle forklarer, at der er en hovedårsag til, at Red Bull endnu ikke har skilt sig af med den 34-årige kører.

En af disse årsager er den kommercielle værdi, som Sergio Perez bringer til holdet, hvor den tidligere Formel 1-kører fremhæver, at Sergio Perez's tilstedeværelse er økonomisk attraktiv for teamet, og at han er en god støtte for Max Verstappen, hvilket har hjulpet dem med at vinde begge mesterskaber.

Læs også

Lewis Hamilton 'kan ikke stoppe med at græde'

Forlanget over 110 millioner kroner: Dette forsøgte to mænd at afpresse Michael Schumachers familie med

2024-07-13T07:15:57Z dg43tfdfdgfd