THOMAS DELANEY SæTTER REKORD EFTER SKIFTE TIL FCK

Det er bestemt ikke første gang, at der har været rygter om, at Thomas Delaney kunne vende tilbage til FC København. Denne sommer har det dog ikke kun været rygter, da han efter stor spekulation er vendt tilbage til den danske klub.

FCK-fansene har ikke lagt skjul på, at de er glade for at have fået Delaney tilbage. Ikke nok med, at de har glædet sig over det på de sociale medier. De har også været hurtige til at købe løs af FCK-trøjer med både Delaneys nummer og navn.

Læs også

Pep Guardiola og Bruno Fernandes er enige: Manchester United begik stor fejl

Liverpool-stjerne 'lækker' transferplan for Mohamed Salah

Faktisk har de købt så mange trøjer, at Delaney har været med til at sætte en ny rekord efter sit skifte. Aldrig er der blevet solgt så mange trøjer med tryk indenfor 24 timer efter et indkøb. Det skriver FCK i en meddelelse på deres hjemmeside.

FCK har også gjort, hvad de kan for at få Delaney til at føle sig velkommen. De har nemlig valgt at give ham nummer 27, som også var det nummer, han spillede med, da han fik sin debut i Parken som seniorspiller. 

I lang tid så det ud til, at Delaney skulle tage et år mere i belgiske Anderlecht, men sådan blev det ikke. De kunne ikke blive enige om en ny aftale, hvilket medførte, at han til sidst måtte kigge i en anden retning.

Efterfølgende fik han ophævet sin kontrakt med Sevilla, der gjorde det muligt for ham at vende tilbage til FCK, hvor han har skrevet under på en toårig aftale.

Selvom FCK har spillet deres første kamp i denne sæson, er det endnu ikke blevet til debut for Delaney, der ikke var i truppen. Næste kamp for den danske hovedstadsklub bliver en europæisk kamp mod F.C. Bruno's Magpies fra Gibraltar.

Læs også

PSG vil hente Bruno Fernandes: Nu reagerer Manchester United

Martin Braithwaite-beslutning kan få konsekvenser for plads på landsholdet

2024-07-25T06:11:02Z dg43tfdfdgfd