SVINESTREG FIK STORE KONSEKVENSER FOR CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo var en af de første store stjerner, der valgte at tage imod en lukrativ kontrakt i Saudi-Arabien. Efterfølgende har et væld af andre spillere valgt at gøre det samme.

Ikke desto mindre er han fortsat et af de absolut største navne i Saudi-Arabien - og i fodbold generelt. Når han begår en svinestreg på banen, er det derfor noget, der tiltrækker opmærksomhed.

Læs også

Alt tyder på det: Han skal overtage Liverpool efter Jürgen Klopp

Avis: Barcelona-stjernen Gavis lejr i dialog med storklub

Netop dette skete, da Al-Nassr var i aktion mod rivalerne fra Al-Hilal, som de endte med at tabe 1-2 til i den saudiarabiske Super Cup.

Her blev den portugisiske stjerne nødt til at gå tidligt i bad, da han fik et direkte rødt kort. Der var kun fire minutter tilbage af den ordinære spilletid, da han blev udvist for at slå en modstander med albuen.

På dette tidspunkt var Al-Nassr bagud 0-2, hvorfor deres vinderchancer var meget smalle. Det fik dog ikke Ronaldos holdkammerater til at give op.

Sadio Mané, der skiftede til klubben fra Bayern München forud for denne sæson, reducerede til 1-2 i overtiden. Selvom de pressede på, lykkedes det ikke at udligne til 2-2, og de blev derfor slået ud af turneringen i semifinalen.

Det betyder, at Al-Hilal har bragt sig et skridt tættere på at vinde sin fjerde Super Cup. Torsdag er det tid til at spille finale, hvor de møder Al-Ittihad, der blandt andet har tidligere Real Madrid-spiller Karim Benzema i truppen.

I Saudi Pro League er det også Al-Hilal, der har klaret sig bedst. Efter 27 kampe indtager de 1.-pladsen med 12 point ned til Ronaldo og co. på 2.-pladsen.

Læs også

FIFA's verdensrangliste er blevet opdateret: Kasper Hjulmand og kompagni dominerer

Tidligere landsholdsspiller i vild forvandling: Kan du genkende ham?

2024-04-09T15:13:06Z dg43tfdfdgfd