ROY KEANE SVINER ERLING HAALAND: ‘EN FORKæLET MøGUNGE’

Under en tv-transmission var der spænding i luften, da den tidligere Manchester United-kaptajn, Roy Keane, ikke holdt sig tilbage med sine meninger om Manchester Citys angriber, Erling Haaland.

Kommentaren om den norske stjernespiller kom under en diskussion af Haalands opførsel på bænken under en kamp mod Wolverhampton. Her beskrev Keane den norske stjerne som en “forkælet møgunge”.

Læs også: Jürgen Klopps sidste kamp på Anfield kan være i fare.

Dette er ikke første gang, Keane har brugt skarpe ord over for den unge angriber. Det har naturligvis ført til spændinger mellem de to.

Det skriver Daily Star.

Keanes kommentarer kom efter en kamp, hvor Haaland, til trods for at have scoret et hattrick, blev arrig af at blive skiftet ud og derefter sidde på bænken.

Keane tolkede Haalands kropssprog som mangel på holdånd og engagement. På trods af, at Haaland scorede i alt fire mål i kampen.

Disse udtalelser er blevet mødt med blandede reaktioner fra fodboldverdenen, hvor nogle støtter Keanes ret til at udtrykke sin mening, mens andre kritiserer ham for at være for hård.

Som en af de mest lovende unge spillere i verden, er Haalands opførsel konstant ofte under lup og hans hvert skridt bliver analyseret ikke bare af fans, men også af alle verdens eksperter.

Flere af Haalands fans mener ikke, at det er fair, at hver eneste lille reaktion skal tolkes og analyseres på den måde, som Roy Keane har gjort.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-06T06:20:50Z dg43tfdfdgfd