RODRYGO SCORER TO MåL I REAL MADRIDS SEJR OVER SEVILLA

Rodrygo kan til tider få fodbold til at se legende let ud.

Det gjorde Real Madrids brasilianske kantspiller, da han efter 69 minutter driblede op ad banen og scorede til slutresultatet 2-1 ude mod Sevilla.

Med sejren i lørdagens sene La Liga-kamp cementerede Real Madrid andenpladsen i den bedste spanske fodboldrække.

Real Madrid har 77 point med en enkelt kamp tilbage i sæsonen. Det er fire point mere end Atlético Madrid, der på tredjepladsen har to kampe tilbage.

Barcelona topper rækken med 85 point med to kampe på hånden og har for længst sikret sig det spanske mesterskab.

Sevilla, der havde en vanskelig og meget svingende start på sæsonen, er midt i tabellen noteret for 49 point.

Hjemmeholdet kom i lørdagens opgør foran 1-0 efter blot tre minutter, da angriberen Rafa Mir fandt vej til netmaskerne.

Rodrygo svarede igen for Real Madrid ved at udligne til 1-1 efter en halv times spil.

Efter 69 minutter viste Rodrygo sine dribleevner, da han drev bolden frem ad banen.

Efter et par træk frem og tilbage foran sin direkte modspiller sparkede Rodrygo bolden let og elegant i nettet med indersiden.

Efter 83 minutter blev Sevilla reduceret til ti spillere, da backen Marcos Acuña kom alt for sent i en glidende vanvidstackling på Real Madrids Daniel Ceballos.