RASMUS HøJLUND KAN BLIVE FøRSTE DANSKER NOGENSINDE

Det har været en tid med op- og nedture for Rasmus Højlund, efter han er skiftet til Manchester United i Premier League.

For tiden sidder han ude med en skade, men i perioden op til skaden, gik det godt for den danske stjerne. Derfor har han også fået stor ros af både eksperter og medier på det seneste.

Læs også

Holger Rune forklarer vild statistik

Andy Murray med klar melding: Her stopper jeg

Det skyldes primært, at han i de fire Premier League-kampe, der blev spillet i februar, har bidraget med fem mål. Derfor kan man ikke komme udenom, at han har været en utrolig vigtig spiller for United.

Senest har de været i aktion mod Nottingham Forest, hvor det var tydeligt at se, at de har brug for Højlund. Den offensive del af deres spil haltede rigtig meget, og sejren blev sikret efter et sent hovedstødsmål af Casemiro.

Selvom Højlund ikke har mulighed for at hjælpe sit hold for tiden, har han alligevel grund til at glæde sig. Han er nemlig blevet nomineret til prisen som årets spiller i Premier League.

Det er en pris, som han er blevet nomineret til sammen med Arsenals Bukayo Saka, Manchester Citys Phil Foden og Aston Villas Ollie Watkins. Derfor er der tale om rigtig hård konkurrence for den unge stjerne.

Prisen bliver uddelt i næste uge, og hvis Højlund ender som vinder, får han igen skrevet sig ind i historiebøgerne. Det vil nemlig være første gang, at en dansk spiller er blevet kåret som månedens spiller i Premier League.

Derfor er der ikke noget at sige til, hvis han går og håber på at blive kåret som vinder af prisen, som er blevet uddelt siden 1994. Bliver han ikke kåret som vinder, kan han alligevel glæde sig over at have været en vigtig spiller for United.

Læs også

Cristiano Ronaldo er blevet suspenderet

Xabi Alonso er ‘ikke interesseret i at skifte til Liverpool eller Bayern Munchen’

2024-03-01T07:08:41Z dg43tfdfdgfd