RASENDE LIONEL MESSI LANGER UD: DE SKAL LæRE OM RESPEKT

Argentina fik for nylig besøg af Uruguay i Buenos Aires. Her var der tale om en meget intens kamp, der bød på flere dramatiske scener.

Det skyldes naturligvis, at der var tale om en VM-kvalifikationskamp, hvor der var meget på spil. Derfor var begge hold også meget ivrige efter at sikre sig en sejr i kampen.

Læs også

Pierre-Emile Højbjerg inden kamp mod Slovenien: Det er jeg overbevist om

Kasper Hjulmand med stor ros til landsholdsprofil: Han har været fantastisk

Paul Scholes langer ud efter United-stjerner: Skal hjælpe Rasmus Højlund mere

Som følge af dette var der flere tidspunkter i løbet af kampen, hvor spillerne røg i totterne på hinanden. I sidste ende kunne Uruguay noget overraskende trække sig ud af kampen med en sejr, hvilket er første gang i over et årti.

Kampen endte 2-0 til Uruguay, og efter opgøret har Lionel Messi været ude med riven. Det er især de yngre spillere på modstanderholdet, som han har rettet kritik af. Han mener nemlig, at der er behov for, at de lærer noget om respekt.

"Jeg vil helst ikke sige, hvad jeg tænker om nogle af situationerne. Men de unge mennesker skal lære om respekt fra de ældre spillere. De her kampe er altid intense og hårde, men altid med stor respekt. De skal lære lidt," sagde han ifølge SPORT efter kampen.

"Vi følte os aldrig komfortable i kampen. Uruguay er et fysisk hold, der arbejder hårdt sammen. Sådan er det altid mod dem."

Til trods for det seneste nederlag, har Argentina dog stadig noget at glæde sig over. Messi og co. ligger nemlig øverst i deres gruppe med 12 point.

Dog kan det ikke udelukkes, at de ender med at blive overhalet af Uruguay. I skrivende stund befinder de sig på 2.-pladsen, hvor de kun har to point op til Argentina.

Læs også

Lewis Hamilton kaster håndklædet i ringen

Max Verstappen holder sig ikke tilbage: Følte mig som en klovn

Kevin Magnussen om løb i Las Vegas: Kan være en udfordring for alle

2023-11-18T11:09:38Z dg43tfdfdgfd