PSG VIL BETALE 1,8 MILLIARDER KRONER FOR 16-åRIG KYLIAN MBAPPé-AFLøSER

Den franske storklub er fortsat store beundrere af Barcelonas vidunderbarn og har angiveligt tilbudt at betale 200 millioner euro (ca. 1,5 mia. kr.) for ham tidligere i år. De catalanske giganter afviste dog deres bud, da de ikke ville skille sig af med deres unge stjerne.

Ifølge Mundo Deportivo har PSG nu øget deres tidligere bud med 50 millioner og tilbyder nu en rekordstor sum på 250 millioner euro, hvilket svarer til over 1,8 milliarder kroner, for at hente den unge teenager denne sommer.

Læs også

Så svimlende mange penge blev Højlunds trøje solgt for på auktion

Blev kun 38 år: Tidligere landsholdstjerne død efter trafikulykke

Blaugrana står dog fast og ønsker ikke at sælge den spanske landsholdsspiller. Det er også værd at nævne, at Barcelona har udstyret ham med en frikøbsklausul på intet mindre end 1 milliard euro. Det svarer til næsten 7,5 milliarder kroner.

Efter Kylian Mbappes skifte til Real Madrid i slutningen af 2023/24-sæsonen, er Les Parisiens på jagt efter en efterfølger for den franske stjerne. Det har ført til, at de har været kædet sammen med op til flere spillere på det seneste, men de har endnu ikke gennemført et køb af en potentiel efterfølger.

De ser Yamal som en fremtidig superstjerne, der kan udfylde tomrummet efter den franske kaptajn. Efter en succesfuld sæson med den catalanske klub præsterer den 16-årige nu rigtig flot for det spanske landshold ved EM.

Barcelona-sensationen vil næste gang være i aktion for La Roja søndag aften, når de møder Georgien i deres ottendedelsfinale. Her er det meget sandsynligt, at han er at finde på banen fra start, da han har formået at gøre et stort indtryk på den spanske landstræner Luis de la Fuente i år.

Læs også

Vilde seertal: Så mange så kampen mellem Danmark og Serbien

Disse tre spillere får flere penge fra sponsorer end Cristiano Ronaldo

2024-06-29T15:26:56Z dg43tfdfdgfd