POGACAR TOG 50 SEKUNDER På VINGEGAARD: ÉN SæRLIG SITUATION VæKKER OPSIGT

I gårsdagens etape af Tour de France var der spænding og intensitet, som kun de helt store bjergetaper kan levere.

UAE Team Emirates, ledet af den slovenske kaptajn Tadej Pogacar, viste deres styrke på den mytiske stigning op af Col du Galibier.

Men alligevel var der en situation der kunne tyde på, at alt ikke var fryd og gammen på det stjernespækkede hold.

Læs også

Vingegaards svar overrasker ekspert: Kan være udtryk for tre ting

Allerede fra bunden af stigningen lagde UAE-mandskabet et hårdt pres, og Joao Almeida trak længe i front, hvilket fik udskilt fårene fra bukkene inden Pogacar kunne sætte sit angreb ind.

Men da der manglede 3,1 kilometer af stigningen, så det ud til, at der kunne være uenighed blandt rytterne. Almeida vendte sig om, råbte og gestikulerede, hvilket kunne antyde kommunikationsproblemer.

Det skriver Ekstra Bladet.

Pogacar forklarede dog senere senere, at "når der er så mange mennesker, og pulsen er på 200, er der aldrig almindelige samtaler på cyklen."

Efter Almeida's hårde arbejde trådte Juan Ayusu til og tog over i fronten, hvilket sikrede UAE's dominans.

Tadej Pogacar benyttede sig af den voldsomme støtte fra holdet og lancerede med lidt under en kilometer tilbage af bjerget et afgørende angreb, som satte konkurrenterne under pres og sikrede ham et forspring til den afgørende nedkørsel.

Den spektakulære offensiv resulterede ikke kun i en etapesejr, men også i en markant styrkelse af Pogacar's position i klassementet.

Han fører nu med 45 sekunder ned til Remco Evenepoel, mens Jonas Vingegaard ligger yderligere fem sekunder bagud på tredjepladsen. Samtidig har UAE Team Emirates opbygget et markant forspring i holdkonkurrencen med næsten fem minutter ned til INEOS.

Læs også

Malte Ebert får kuldegysninger, bare ved tanken om det

Efter travl periode: Neel Rønholt tager beslutning i familielivet

2024-07-03T07:07:49Z dg43tfdfdgfd