NU SæTTER CAROLINE WOZNIACKI ORD På OPSIGTSVæKKENDE BILLEDE

Caroline Wozniacki viste sandt mod, da en betændt og blå negl tvang hende til at trække sig fra en kamp mod verdensetteren, Iga Swiatek, ved Indian Wells.

Den tidligere danske verdensetter måtte kaste håndklædet i ringen midt i kampen, men hendes kampgejst er langtfra slukket.

Wozniacki, som har fået boret hul i neglen for at lindre trykket fra blod og betændelse, ser nu fremad mod turneringen i Miami.

"Tåen bliver bedre og bedre for hver dag. Men jeg tog et par dage fri for at give den hvile, og den er blevet bedre," delte Wozniacki i en samtale med TV 2 Sport.

Læs også

Nu taler Holger Runes mor ud: Det får hun i løn af sønnen

Carlos Alcaraz reagerer på imponerende sejr

Gigantisk hop

Trods det smertefulde tilbagefald i Indian Wells, har Wozniacki gjort et bemærkelsesværdigt hop på verdensranglisten, da hun nu er steget med hele 75 pladser på verdensranglisten.

Hendes næste udfordring venter i Miami - en by, der nærmest føles som et andet hjem for den danske tennisstjerne, hvor hendes familie også holder til.

I Miami vil Wozniacki stå overfor den franske Clara Burel i turneringens første runde. Spændingen omkring hendes deltagelse var intens, da det kortvarigt var usikkert, om hun ville blive klar efter sit tilbagetræk fra Indian Wells.

Nu bekræfter Wozniacki dog, at hun vil træde ind på banen tirsdag aften dansk tid, hvor hun vil være klar til at vise, at en smertefuld negl ikke er nok til at stoppe hendes kampvilje og ambitioner.

Fans og følgere af tennis kan se frem til at se hende tilbage i aktion, idet hun fortsætter sin rejse gennem turneringssæsonen, trods de fysiske udfordringer, der har plaget hende for nylig.

Læs også

Novak Djokovic forklarer overraskende beslutning

Holger Rune bliver hyldet efter nederlag

2024-03-19T11:11:40Z dg43tfdfdgfd