NU ER DET ENDELIG BEKRæFTET: HER VENDER TIGER WOODS TILBAGE

Golffans verden over har ventet på nyheder om, hvornår Tiger Woods vil vende tilbage. Han har ikke deltaget i en professionel turnering siden april, og det har været småt med meldingerne fra Woods-lejren.

Men nu er det endelig blevet bekræftet, at han snart vender tilbage. Derfor kan fans af den amerikanske legende godt begynde at glæde sig.

Læs også

Golfstjernen Jon Rahm ville have 'uoverkommeligt stort' beløb for skifte til LIV Golf

Golfstjerne afviste tilbud fra LIV Golf på mere end 900 millioner kroner

Rory McIlroy om investering i Premier League-klub: 'Jeg ville elske det'

Ifølge talkSPORT har Woods-lejren bekræftet, at den 47-årige stjerne vender retur ved Hero World Challenge, som bliver spillet om mindre end to uger. Turneringen, som Woods selv er vært for, finder sted på Bahamas fra 30. november til 3. december.

Tilbage i april i år måtte Woods trække sig fra Masters, fordi han havde store problemer med en skade i foden. Det viste sig derefter, at det var nødvendigt med en operation i anklen. Det har betydet, at han har været tvunget til at tage en lang pause fra golf.

Tidligere på måneden begyndte der at florere rygter om, at han snart ville vende tilbage til banen. Det skyldes, at han fungerede som caddie for sin søn Charlie. Dette betragtede flere fans som et tegn på, at han snart ville være klar til sit comeback.

Og nu er det blevet officielt meldt ud, at der er mindre end to uger til, at han gør sit comeback på den professionelle scene. At han vender tilbage nu, er også med til at skabe nyt håb for, at han stiller op ved Masters i 2024.

Det er ifølge talkSPORT også blevet bekræftet, at Justin Rose og Lucas Glovers skal deltage i den famøse turnering på Bahamas. De er blevet hentet ind som afløsere for Patrick Cantlay og Xander Schauffele.

Læs også

Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

Landsholdsspiller melder fra til kamp mod Nordirland: Kasper Hjulmand udtager ikke erstatning

Rasende Lionel Messi langer ud: De skal lære om respekt

2023-11-19T12:11:27Z dg43tfdfdgfd