NIKOLAJ JACOBSEN GøR DET KLART: "DET BETYDER INGENTING FOR MIG"

Onsdag aften blev sløret løftet for, hvilke 14 spillere Nikolaj Jacobsen har udtaget til OL.

Til manges glæde var Mikkel Hansen at finde på holdkortet, hvorfor han får muligheden for at slutte sin ellers flotte karriere af med et brag.

Selvom slutrunden ender i et følelsesladet farvel til både Mikkel Hansen og Niklas Landin, så har Nikolaj Jacobsen gjort det klart, at ingen af dem får særbehandling på grund af deres beslutning om at trække sig tilbage.

"Det betyder ingenting for mig. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg vil stille det stærkeste hold, og der er de to iblandt dem på det stærkeste hold," udtaler landstræneren til Newsner.

Læs også

Nikolaj Jacobsen har udtaget OL-truppen: Nu udpeger han Danmarks største konkurrent

Klar i spyttet

Nikolaj Jacobsen forklarer videre, at målet med OL-deltagelsen er at kæmpe om medaljer som et samlet hold.

"Jeg under dem da, at de kan slutte af med en guldmedalje. Det kunne jeg da unde dem. Men så er det også fordi, at vi andre har fået noget med hjem. Jeg tager ikke afsted for at det skal være sådan en farveltour for to af de to største håndboldspillere, vi har haft i Danmark nogensinde. Så er vi en samlet trup og en samlet flok, der tager af sted for at gøre det godt sammen og ikke for at gøre det for de to spillere. Og det er i øvrigt heller ikke deres indgangsvinkel til det. De tager også afsted for at gøre det så godt som muligt," siger han.

Da der er en OL-medalje på højkant, har træneren været nødsaget til at træffe udtagelsesbeslutninger, der kommer bag på mange håndboldfans - inklusivt ham selv.

Trænerens gode ven og mangeårige kollega, Mads Mensah, er nemlig ikke blandt de 14 spillere, der skal med til Paris for at jagte den olympiske drøm.

Læs også

DMI melder om voldsomt vejr: "Luk vinduer og døre"

Her er en vigtig meddelelse om det blå sygesikringskort

2024-07-06T18:36:31Z dg43tfdfdgfd