NICO HULKENBERG VIL ‘GENGæLDE TJENESTEN’ TIL KEVIN MAGNUSSEN

Nico Hulkenberg understreger, at han vil "gengælde tjenesten" til Haas Formel 1-holdkammerat Kevin Magnussen, da danskeren spillede en afgørende rolle i at hjælpe tyskeren til Haas' første point i 2024-sæsonen.

Hulkenberg var en af mange kørere, der valgte at blive ude under en tidlig safety car.

Planen gik ikke godt for mange kørere, da der ikke kom en anden safety car resten af det saudiarabiske Grand Prix. Uden en anden safety car var Hulkenberg stadig nødt til at foretage et pitstop under løbsbetingelser.

At skulle foretage et pitstop ville helt sikkert have droppet tyskeren ud af pointkampen. Men hans holdkammerat Magnussen hjalp den 36-årige massivt. Danskeren forsvarede sig stærkt mod bilerne bag ham, hvilket skabte et hul mellem Hulkenberg og bilerne bagved. Det skriver Formula Nerds.

Læs også

Kvinden i Christian Horner sagen er ‘skuffet’ efter Red Bull-chef anklagede hende for at lyve

Tidligere F1-kører stikker til Lewis Hamilton: Ikke mentalt til stede

Toto Wolff anklager Red Bull for at skjule beviser i Christian Horner

Magnussen nedsatte farten for at holde bilerne bagved tilbage, hvilket tillod tyskeren at lave et pitstop og stadig forblive på 10. pladsen.

Planen blev udført perfekt med Hulkenberg, der kom ud to sekunder foran sin holdkammerat og de frustrerede biler bagved. Hulkenberg taknemmelig over for Magnussen. Tyskeren udtrykte sin taknemmelighed over for sin holdkammerat og beskrev danskeren som en holdspiller. Den 36-årige understregede også, at han vil gengælde tjenesten til Magnussen senere på sæsonen.

"Et point, jeg er naturligvis glad for det," sagde Hulkenberg, som citeret af Motorsport.com. "Fantastisk holdindsats, stort holdsamarbejde af Kevin. Jeg fik at vide, at han virkelig hjalp min sag ved at holde pakken bag mig tilbage, hvilket åbenlyst hjalp med at åbne vinduet for mig til at tage pointet." Tyskeren viste sin påskønnelse ved at ville gengælde tjenesten på et tidspunkt gennem 2024-sæsonen:

"Et meget godt stykke arbejde fra ham på den front. Og tak, jeg vil gengælde tjenesten senere i sæsonen."

Den tyske kører indrømmede, at han under løbet ikke var klar over Magnussens hjælp. Den 36-årige var overrasket over hullet, han havde til bilerne bagved.

"Nej, nej, det vidste jeg ikke. Jeg fik at vide, at hullet åbnede sig, men jeg var ikke klar over hvorfor. Jeg tænkte bare: 'Jeg er så god, at jeg flyver væk fra flokken!'," lo han. "For det meste var jeg for mig selv, bare kørte, skubbede. Der var ingen dæksparing i gang, det var fuld gas, så ret fysisk. Men jeg nød det." Ethvert point betyder noget for Haas, med det amerikanske team allerede taber kontakt til de fem bedste teams. Teamchef Ayao Komatsu beskrev pointet som "guldstøv".

Læs også

Gasly snakker om dårlig start på sæsonen: ‘Det er skuffende for alle’

Toto Wolff har ‘skiftet mindset’ efter Mercedes-problemer

Tidligere teamchef: 'Hvis bilen ikke er god nok, så kommer Hamilton ikke til at prøve'

2024-03-16T08:33:42Z dg43tfdfdgfd