NICKLAS BENDTNER HAR INDGåET EN NY, STOR AFTALE

Næsten alle kender ham, og lige så mange har en holdning til ham.

Det er naturligvis Nicklas Bendtner, der er tale om.

Den tidligere landsholdsspiller har indgået en aftale med TV 2, der betyder, at han bliver tilknyttet tv-kanalen som ekspert under sommerens EM-slutrunde.

Læs også

Nicklas Bendtner afslører: Derfor gjorde jeg det

Tidligere landsholdsspiller indgår aftale med TV 2

Ifølge Ekstra Bladet løftet Bendtner selv sløret for nyheden i talkshowet 'Breinholts', hvor Anders Breinholt er vært. Det bliver sendt tirsdag aften kl. 21.00 på TV 2, men kan allerede nu ses på Viaplay.

Her bekræfter den tidligere Arsenal- og FCK-spiller, at han er blevet ansat hos TV 2. Det er Breinholt, der bringer det på banen, hvorefter Bendtner kort bekræfter nyheden med: "Ja, det er jeg."

Den 36-årige tidligere fodboldspiller forventer dog ikke at skulle en tur til Tyskland for at dække de danske landskampe. Derimod forventer han, at det hele kommer til at foregå i et studie i Danmark.

Fodboldredaktør Carsten Werge er glad for, at TV 2 har indgået en ny aftale med Bendtner. Det er sket i kølvandet på, at han var tilknyttet som ekspert i forbindelse med de to testkampe mod Schweiz og Færøerne lige før påske.

Omvendt kommer det en smule bag på ham, at Bendtner har besluttet at gå ud med nyheden. Det skyldes, at der endnu ikke er skrevet under på en aftale. Inden det kan ske, er der nogle detaljer, der skal være på plads.

"Lad mig lige understrege, at vi endnu ikke har underskrevet aftalen. Det forventer jeg vil ske, når Nicklas Bendtner er tilbage fra ferien på Bali," siger Carsten Werge ifølge Ekstra Bladet.

"Udgangspunktet for et samarbejde er rigtig godt. Vi har været meget tilfredse med det, Nicklas leverede i forbindelse med de to kampe, så vi ser frem til et fortsat samarbejde."

Så selvom han endnu ikke har underskrevet sin aftale, tyder meget på, at det kommer til at ske i nærmeste fremtid. Derfor er det også meget sandsynligt, at han kommer til at tone frem på TV 2, når det danske fodboldlandshold skal til EM.

Læs også

Alt tyder på det: Han skal overtage Liverpool efter Jürgen Klopp

Her kommer Trine med en opdatering på Jonas Vingegaards helbred

Opsigtvækkende melding omkring Max Verstappens fremtid trækker overskrifter

2024-04-10T09:44:20Z dg43tfdfdgfd