NEWCASTLE UNITED LURER På ARSENAL-STJERNE TIL 225 MILLIONER KRONER

I fodboldens skiftende landskab har Newcastle Uniteds ambitioner bragt dem i retning af Arsenals Aaron Ramsdale.

Ifølge en rapport fra Metro, har “Magpies” sat deres sigte på målmanden, der er vurderet til omkring 225 millioner kroner. Newcastle håber at tilføje målmanden til deres trup i det kommende sommertransfervindue.

Newcastles interesse i Ramsdale er ikke ny.

Klubben havde allerede en stærk intention om at sikre sig hans tjenester i januar, efter Nick Pope pådrog sig en skade. Ramsdale, der var åben over for et skifte, endte dog med at blive i Arsenal.

Forbindelsen mellem Ramsdale og Newcastles Eddie Howe, som går tilbage til deres succesfulde samarbejde hos AFC Bournemouth, har yderligere intensiveret spekulationerne om en mulig genforening i det nordøstlige England.

Magpies’ jagt på en ny målmand er drevet af et klart behov.

Martin Dubravka, på trods af sin erfaring, har ikke formået at imponere, hvilket blev tydeligt, da han indkasserede tre mål i sin seneste optræden.

Ramsdales potentielle ankomst kunne bringe stabilitet og ungdommelig energi til positionen. Den engelske landsholdsspiller, kun 25 år gammel, står i kontrast til Newcastles nuværende muligheder, Dubravka på 35 og Pope på 32.

Arsenal synes at være klar til at lade Ramsdale gå og er allerede i gang med at lede efter en afløser. Klubben har angiveligt sat øjnene på Alvaro Valles fra Las Palmas og Patrick Schulte fra Columbus Crew som potentielle kandidater.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-02T07:10:53Z dg43tfdfdgfd