MIKKEL BJERG JUBLER: HAR FåET FREMTIDEN På PLADS

Mikkel Bjerg har de seneste år været en fast del af holdet hos UAE Team Emirates. Flere gange har han deltaget i nogle af de største cykelløb sammen med verdensstjernen Tadej Pogacar - og det bliver der ikke lavet om på.

Det betyder, at den danske stjerne fortsat kommer til at fungere som hjælperytter for en af Jonas Vingegaards helt store konkurrenter. Han har nemlig sat sin underskrift på en ny kontrakt med UAE Team Emirates, hvor han nu skal være frem til 2027.

Læs også

Jonas Vingegaard er stadig indlagt: Nu har han fået særligt tilbud

Medie med trist melding: Primoz Roglic kommer ikke til at deltage

Det skriver UAE Team Emirates i en pressemeddelelse på holdets officielle hjemmeside.

I denne pressemeddelelse fortæller Bjerg, at han er glad for at have forlænget sit ophold hos holdet, som han selv beskriver som 'verdens bedste hold'.

"Jeg er super tilfreds med at forpligte mig langvarigt til UAE Team Emirates. Holdet har troet meget på mig, siden starten af min karriere, og jeg føler, jeg har udviklet mig og vokset sammen med holdet, som jeg er stolt over at være en del af," siger han, og fortsætter:

"Med langvarig støtte og ekspertise fra verdens bedste hold føler jeg, at jeg er det rette sted."

I sin tid på holdet har Bjerg primært fungeret som hjælperytter. Flere gange har det været for Pogacar, som han blandt andet hjalp under Tour de France sidste år.

Det betyder dog ikke, at han ikke har fået plads til at køre efter sine egne sejre. Det gjorde han f.eks. på enkeltstarten i sidste års Critérium du Dauphiné, hvor han også endte med at vinde.

Og det ser ud til, at han er glad for den måde, det fungerer på. Havde han ikke været det, ville han næppe have sat sin underskrift på en ny kontrakt med holdet.

Læs også

Så mange penge fik Mads Pedersen for sin flotte 3. plads ved Paris Roubaix

Familien er frustreret: Jonas Vingegaard har ikke haft kontakt med sine forældre efter styrtet

2024-04-13T09:33:22Z dg43tfdfdgfd