MICHAEL LAUDRUP STIKKER TIL STORKLUB: JEG FORSTåR DET SLET IKKE

Tirsdag aften var Bayern München i aktion i Champions League, hvor de tørnede sammen med Real Madrid i den første semifinale. Man skulle derfor tro, at der var fokus på, hvad der skete på banen, men sådan har det ikke været.

Derimod har der været en regulær ordkrig mellem Bayern-træner Thomas Tuchel og tidligere Bayern-præsident Uli Hoeness.

Læs også

Hverken Mbappe, Haaland eller Vinicius: Her er favoritten til at vinde Ballon d'Or

En større rokade er i gang: Sådan kan Klopps afgang bane vejen for Brian Priske

Det hele blev startet af Hoeness, der sendte kritik i retning af Tuchel for ikke at have været i stand til at udvikle klubbens store talenter. Det fik Tuchel til at tage til genmæle og give udtryk for, at han blev 'dybt fornærmet' over udtalelserne.

Det er noget, der har fået Michael Laudrup, der i dag er fodboldekspert hos Viaplay, til at ryste på hovedet. Han har nemlig meget svært ved at forstå, hvorfor Tuchel bliver behandlet, som han gør. Desuden mener han, at den tyske træner har håndteret situationen helt korrekt.

"Jeg har slet ikke forstået den fremgangsmåde, de har kørt. Du afskediger Tuchel, men det er bare først fra sommer. 'Du skal ikke være her, men du skal alligevel lige være her nogle måneder'," sagde han ifølge B.T.

"Du efterlader en træner 'dead man walking'. Hvis du tager den beslutning, så skift ham ud og tag en midlertidig træner ind. Det er at efterlade Tuchel i ingenmandsland, og så skal han høre på alt det her. Det er ikke fair."

Laudrup gjorde det også klart, at han selv havde taget en snak med ledelsen i klubben, hvis han var blevet behandlet på den måde. 

Tuchel skal desuden ikke være bange for at blive fyret. Det er allerede blevet aftalt mellem ham og Bayern, at han stopper til sommer. Han er på det seneste blevet kædet sammen med Manchester United, der angiveligt gør sig tænker om at fyre Erik ten Hag.

Læs også

Kun tre Manchester United-spillere er fredet - Rasmus Højlund er en af dem

Efter fyring: Nu har Wayne Rooney landet nyt job

2024-05-01T08:49:57Z dg43tfdfdgfd