MELDER KLART UD: KEVIN MAGNUSSEN ER BERETTIGET TIL AT VæRE 'RASENDE'

Kevin Magnussens præstation i Australiens Grand Prix blev betegnet som "perfekt" af Haas' teamchef Ayao Komatsu. Han indrømmede også, at danskeren havde ret til at være "rasende" efter løbet på Albert Park i Melbourne.

Magnussen startede som nummer 14, men kom flot tilbage og sluttede på en 10.-plads, selvom han kunne være endt længere fremme. Dette havde dog krævet, at Haas' strategi ikke havde arbejdet imod ham.

Læs også

Kevin Magnussen er ikke meget for at tale om denne ting

Toto Wolff sætter navn på 4 potentielle afløsere for Lewis Hamilton

Den 31-årige dansker blev undercuttet af to kørere i den første runde med pitstop, hvilket kostede ham chancen for at slutte på en potentiel 8.-plads. Han blev endda bedt om at bytte plads med Nico Hülkenberg under løbet, hvilket han gjorde uden tøven.

Haas' pitstop var ikke årsagen til Magnussens tilbagegang. I stedet skyldtes det, at det amerikanske hold lod ham blive ude på banen for længe.

Komatsu, der har stor forståelse for Magnussens potentielle irritation over situationen, tog fejlen på sin og holdets kappe.

"I den første runde med pitstop mistede vi to placeringer for Kevin. Det burde ikke være sket. Men bortset fra det var alt andet fantastisk," sagde han ifølge RacingNews365.

"Pitstop var fantastiske, og så arbejdede kørerne igen sammen i løbet af anden stint. Kevin var på hårde dæk, mens Nico var på medium dæk på grund af VSC. Igen havde Nico et bedre tempo. Men Kevins strategi var allerede kompromitteret. Ikke på grund af hans fejl, men på grund af holdets fejl."

"Så Kevin havde enhver grund til at være rasende. Men nej: da vi bad om at bytte, gjorde han det med det samme. Han ved, hvor vigtige disse muligheder er."

Læs også

Fernando Alonso kan forlade Aston Martin: Er i dialog med storhold

Daniel Ricciardo får ultimatum af Red Bull-boss

2024-03-28T08:17:16Z dg43tfdfdgfd