MEDIE MED CHOKMELDING: NU ER DET SLUT FOR KASPER SCHMEICHEL

Kasper Schmeichel har haft en både lang og flot karriere.

Han har spillet akkurat 100 kampe for det danske landshold, og han har vundet Premier League med Leicester, som nu har Mads Hermansen til at vogte buret.

Lige nu befinder Schmeichel sig i Belgien, hvor han repræsenterer Anderlecht, som huser flere danskere, herunder Anders Dreyer, Kasper Dolberg m.fl.

Det kan dog meget vel være, at den 37-årige målmand skal finde sig et nyt hjem.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Thomas Frank scorer kæmpe job i England

Mediet La Dernière Heure skriver, at Anderlechts søndagskamp muligvis bliver danskeren sidste i klubben.

En afgørende faktor i Schmeichels mulige exit er en klausul i hans kontrakt, der giver mulighed for at forlænge et år yderligere.

Forlængelsen ville sikre Schmeichel en markant lønstigning, som vil snige sig op omkring de 3,7 millioner kroner om året; men det er netop det, der er problemet.

For så mange penge vil Anderlecht tilsyneladende ikke betale for at have ham rendende. På trods af hans erfaring og evner på banen, virker det usandsynligt, at Anderlecht vil investere de nødvendige midler for at beholde ham.

Den danske landsholdsmålmand står derfor over for en usikker fremtid.

Mens det står uklart, hvor Schmeichel skal stå på mål i næste sæson, er der nok flere Superliga-fans, der krydser fingre for, at den danske keeper kigger mod Danmark, så de kan få lov at opleve ham på tæt hold.

Læs også

Så gik den ikke længere: Nu er det slut for Kasper Schmeichel

2024-05-23T09:34:35Z dg43tfdfdgfd