MEDIE: HAN SKAL AFLøSE ERIK TEN HAG

Det er ikke sikkert, at det er Erik ten Hag, der kommer til at stå i spidsen for Manchester United i næste sæson. Derimod lyder det, at han kan blive fyret, når sæsonen er overstået.

Der har længe været rygter om, at Ten Hag kan blive fyret, men de har taget til, efter at rigmanden Sir Jim Ratcliffe har købt 25% af aktierne i klubben via INEOS-gruppen.

Læs også

Rasmus Højlund afviser rygter: Det er fake news

DR indgår aftale med tidligere landsholdsstjerne

Ratcliffe og INEOS har i den forbindelse overtaget det sportslige ansvar i United. De siges at være klar til at lave flere drastiske ændringer, når denne sæson er slut.

Faktisk er de allerede begyndt at arbejde på holdet bag kulisserne. Det har medført, at de har hentet Omar Berrada hos de lokale rivaler fra Manchester City. Han er blevet hentet til at indtage rollen som klubbens nye administrerende direktør.

Ifølge Daily Mirror er der også en chance for, at der bliver skiftet ud på trænerposten til sommer. I denne forbindelse har INEOS allerede udset sig deres foretrukne valg.

Det britiske medie mener at vide, at de vil forsøge at indgå en aftale med Gareth Southgate, der i dag er landstræner for England. De mener, at han er en ideel afløser og vil derfor forsøge at overbevise ham om at skifte til Old Trafford.

Hvad der også er værd at nævne i dette henseende er, at hans kontrakt med det engelske landshold udløber til sommer. Når EM er overstået, står det ham derfor frit for at tage imod et andet trænerjob.

Netop det siges United at være åbne for at udnytte, hvorfor Ten Hag kan få sparket før tid. Han har nemlig kontrakt med klubben frem til sommeren 2025.

Læs også

Tidligere Liverpool-spiller blev narkokonge: Nu risikerer han fængsel på livstid

Real Madrid og Kylian Mbappé enige om løn: Så meget kommer han til at tjene

2024-03-22T10:18:42Z dg43tfdfdgfd