MAX VERSTAPPEN ER KLAR I SPYTTET: DET KOMMER ALDRIG TIL AT SKE

Tokyo bød forleden velkommen til den allerførste udgave af Tokyo ePrix.

Eventet, som blev afholdt ved Tokyo International Exhibition Center, har fået flere motorsportsfans til at sidde på kanten af deres sæder, og løbet endte da også med at blive noget ud over det sædvanlige.

De 22 kørere stødte undervejs på udfordringer, da banens ujævne overflade var skyld i, at flere biler kortvarigt lettede.

Den detalje gik heller ikke Max Verstappens næse forbi.

Sådan skriver GPfans.

Læs også

Max Verstappen indrømmer sin fejl efter Japans Grand Prix: 'Han havde ret'

Max Verstappen ryster Formel 1: "Jeg må se, om jeg vil fortsætte"

"Det var virkelig fedt at se banen, men der var også noget af et hop. Jeg ved ikke, hvem der har godkendt det, men han må have været fuld. Jeg nyder det (Formel E, red.) altid, fordi niveauet er højt, hvilket gør det sjovere at se."

Den tredobbelte Formel 1-verdensmester er dog ikke i tvivl om, at han holder sig væk fra den elektriske klasse, selvom han godt kan lide at følge den:

"Det, jeg godt kan lide ved Formel E, er, at der er en hel del gode kørere. Du har måske kørt mod dem tidligere eller set dem gå rundt, så konkurrencen er meget høj. Selvfølgelig kører en række af mine venner også der, så jeg holder altid øje med det. Det er ikke en klasse, jeg selv har lyst til at køre i fremtiden."

Om Max Verstappen holder, hvad han lover må tiden vise. Tiden vil også vise, om han vil køre Formel 1 næste sæson. Selvom man skulle tro, at det var en selvfølge, så er der intet, der er sikkert.

Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Læs også

Max Verstappen ryster Formel 1: "Jeg må se, om jeg vil fortsætte"

2024-04-11T05:30:58Z dg43tfdfdgfd