MATTIAS SKJELMOSE BESEJRER STOR STJERNE I VILD BEDRIFT

Onsdag var Lidl-Trek-rytter Mattias Skjelmose igen i aktion, da han hørte 4. etape af Paris-Nice. Det blev ikke til en sejr, men han viste stærke ben og sikrede sig en 3.-plads.

Desuden kan han glæde sig over, at han var bedst af klassementrytterne på 4. etape. Den hårde etape blev afsluttet med kategori 2-stigningen på Mont Brouilly, hvor han gjorde sig bemærket.

Læs også

Jonas Vingegaard skal passe på Juan Ayuso: “Han kommer tættere og tættere på Vingegaard og Pogacar”

Remco Evenepoel med stor undskyldning

Han var dog ikke først til at stikke af. Derimod var det den store stjerne Remco Evenepoel (Soudal-Quick-Step), der angreb fra den samlede gruppe.

I stedet for blot at lade ham køre, valgte Skjelmose at køre efter ham. Det havde han god succes med, da han sprintede forbi ham kort før stregen. Dermed var han i stand til at sikre sig en vigtig 3.-plads. Det skriver Ritzau.

Hurtigste mand på etapen var colombianeren Santiago Buitrago (Bahrain), som kørte over målstregen 37 sekunder tidligere. Dertil var Luke Plapp (Jayco) også hurtigere, da han blev nummer to på onsdagens etape.

Det har dog ikke fået betydning for den samlede stilling, hvor det stadig er Plapp, der er i front. I skrivende stund har han 13 sekunder ned til Buitrago, der indtager 2.-pladsen.

Skjelmose har fortsat et stykke vej op til de forreste i klassementet. Efter onsdagens etape ligger han på en samlet 19.-plads med 1 minut og 27 sekunder op til Plapp.

Når løbet byder på flere stigninger, kan det dog ændre sig. Den danske stjerne har vist, at han har stærke ben, hvorfor det fortsat er et løb med stort potentiale for den 23-årige Lidl-Trek-rytter.

Læs også

Ærlig Mads Pedersen: Jeg stolede på ham

Jonas Vingegaard indtager ny rolle

2024-03-07T09:10:12Z dg43tfdfdgfd