MANCHESTER UNITED HAR TRUFFET BESLUTNING OM 'UTILFREDS' CHRISTIAN ERIKSEN

Manchester United er åbne for bud på Christian Eriksen i transfervinduet efter midtbanespillerens frustrationer over sin rolle sidste år.

Den danske landsholdsspiller faldt ned i hierarkiet sidste sæson efter Kobbie Mainoos fremkomst og er nu inde i det sidste år af sin kontrakt på Old Trafford.

Læs også

Kasper Schmeichel har afleveret den: Så meget kostede den

Manchester United kan gennemføre otte handler i næste uge

Eriksen, som imponerede under EM, udtalte sidste sæson, at han ikke var tilfreds med sin rolle. Efter kun at have startet inde i 12 Premier League-kampe, ser det ud til, at Eriksen er en af flere spillere, United er klar til at sælge.

Ifølge The Manchester Evening News vil United 'lytte til bud' på Eriksen, og der er også interesse for holdkammeraterne Scott McTominay og Facundo Pellistri.

Det er veldokumenteret, at United skal sælge for at købe nye spillere denne sommer med, da deres netto transferbudget er på kun 50 millioner pund. Donny van de Beek er allerede solgt, og Willy Kambwala er på vej væk efter at have aftalt at slutte sig til Villarreal.

Med hans ønske om at spille regelmæssigt virker det sandsynligt, at Eriksen, der kom til United tilbage i 2022, vil overveje et skifte. Han afslørede i marts, at han havde talt med Erik ten Hag om sine bekymringer efter at have spillet en birolle i størstedelen af sæsonen.

"Jeg har tidligere sagt, at jeg ikke er tilfreds med ikke at spille, men det holder mig ikke vågen om natten. Holdet præsterer, og jeg må respektere den rolle, jeg har ved siden af," sagde han til Tipsbladet.

"For mit vedkommende har det handlet om at arbejde hårdt og fokusere på at være frisk til hver kamp, og det er jeg. Det er nemmere nu at acceptere min rolle, end det ville have været før."

Læs også

Hvem havde gættet det? Jürgen Klopp indgår ny 3-årig aftale

Nu har han sagt 'ja': Andreas Christensen har fremtiden på plads

2024-07-21T14:41:46Z dg43tfdfdgfd