MANCHESTER CITY OVERRASKER: VISER INTERESSE FOR REAL MADRID-LEGENDE

Mediet DefensaCentral rapporterer, at Manchester City mener, at den tyske landsholdsspiller Toni Kroos ville være en fantastisk tilføjelse til deres hold.

De forsøger at tiltrække Real Madrid-spilleren til Manchester og har derfor for nylig spurgt om hans tilgængelighed.

Læs også

Har du lagt mærke til Pep Guardiolas ur? Derfor er det helt særligt

Trist nyt for Harry Kane: Hans 3 børn har været involveret i ulykke

Den tidligere Bayern München-midtbanespiller har været en af Real Madrids bedste spillere i det sidste årti og en vigtig del af holdets succes. Siden han blev hentet til Real Madrid i sommeren 2014, er Kroos kun blevet bedre.

I løbet af sin tid på holdet har den tyske landsholdsspiller været en bærende kraft på midtbanen og har bidraget væsentligt til deres sejre.

Den engelske klub ønsker at tilføje erfaring og kreativitet til truppen

Midtbanespilleren er 34 år, men har stadig været en vigtig del af Carlo Ancelottis hold i denne sæson. Derfor har han også spillet en stor rolle i, at de er godt på vej til at vinde den spanske liga.

Fordi Kroos har en særlig evne til at styre spillets tempo, er Pep Guardiola stor fan af spilleren. Han er en unik spiller, fordi han ved, hvornår han skal presse på og hvornår han skal tage farten ud af spillet.

Under Champions League-kampen mellem Los Blancos og City spurgte folk fra den engelske klub Real Madrids præsident, Florentino Perez, om Kroos' kontraktforhold.

Dog har Real Madrids præsident informeret City om, at Kroos ønsker at blive på det spanske hold. Skulle han ikke kunne spille for Los Blancos, har den tyske landsholdsspiller til hensigt at stille støvlerne på hylden.

Læs også

Næsten alle kender ham: Denne fodboldspiller er rigere end Ronaldo, Messi og Neymar tilsammen

Gnider salt i såret: Rasmus Højlund stikker til Liverpool

2024-04-12T16:17:49Z dg43tfdfdgfd