LYNGBY LEVER I UTROLIG BUNDKAMP EFTER SEJR OVER AAB

Gyseren mellem Lyngby og AaB gjorde bundkampen i Superligaen åben igen, da værterne sikrede sig en 2-1-sejr på Lyngby Stadion.

Her var hjemmeholdet klart bedst gennem hele opgøret, da Lyngby maste nordjyderne med hård fight, og det gav da også en føring på et mål af angriberen Petur Knudsen.

Et sjældent godt øjeblik for AaB skabte nyt liv i kampen ved udligningen af midtstopperen Lars Kramer, men det var ikke nok til at slå Lyngby ud af kurs, da angriberen Frederik Gytkjær blev matchvinder.

Dermed lever håbet om overlevelse i Lyngby, som har 27 point på sidstepladsen. Samme antal point har AC Horsens og AaB inden den sidste runde.

Her skal Lyngby op imod AC Horsens, mens AaB møder Silkeborg. Men da nordjyderne har en målscore, som er ni mål bedre, er chancen for overlevelse god for AaB.

Der var meget på spil, og det var til at mærke i starten med en masse duelspil.

Det gavnede Lyngby, som lagde ud med et hårdt pres og flot fodboldspil på kanterne, hvor AaB-spillerne til tider blev brugt som kegler.

Efter 23 minutter kom jublen på Lyngby Stadion, da et flot angreb med flere kombinationer til sidst endte hos angriberen Petur Knudsen i feltet, som sparkede Lyngby på 1-0.

Lyngby pressede videre og maste AaB, som havde svært ved at håndtere det aggressive hjemmehold.

Men ud af ingenting viste AaB tænder, da midtstopperen Lars Kramer headede udligningen i mål efter 44 minutter.

Det slog ikke Lyngby ud, og fra anden halvlegs start fortsatte det store pres.

Det gav straks pote, da profilen Frederik Gytkjær var hurtigst over en løs bold i feltet og fik prikket den over stregen til 2-1.

Gennem anden halvleg var der spænding til det sidste, men Lyngby formåede at holde stand trods flere AaB-chancer og kan dermed stadig drømme om en ny sæson i Superligaen.