LEWIS HAMILTON MED KLAR MELDING: HAR FåET NOK

Lewis Hamilton har gjort det klart, at Mercedes har fået nok af at kæmpe i midten af feltet efter en miserabel start på 2024-sæsonen, der efter seks løb efterlader dem på 4.-plads i den samlede stilling.

Silver Arrows overhalede Ferrari og blev nummer to i mesterskabet ved sidste sæsons finale i Abu Dhabi, men Brackley-holdet blev efterladt i støvet af Ferrari samt McLaren og Red Bull i løbet af vinteren.

Læs også

Christian Horner langer ud efter Toto Wolff efter at have 'snuppet 220 Mercedes-ansatte'

Kevin Magnussen blev nr. 18 i Miami-sprinten: Derfor roser folk ham til skyerne

Resultatet har været Hamiltons værste start på en Formel 1-sæson nogensinde. Den syvdobbelte verdensmester er kun sluttet højere end en 9.-plads ved to lejligheder og ligger nu nummer ni i kørernes mesterskabet.

"Det har været hårdt. Naturligvis er vi her for at vinde, og når du ikke vinder, må dit perspektiv ændre sig. Og det har bare handlet om at jagte forbedringer. Det handler om at komme sammen," fortalte han CBS i Miami.

"Hvordan kan vi forbedre os? Hvordan kan vi komme tilbage til, hvor vi hører hjemme, og samle alle? Jeg nød faktisk den oplevelse. Men efter tre år siger vi nu: 'Okay, jeg har fået nok af dette. Lad os komme tilbage til, hvor vi hører hjemme'."

Til trods for udfordringerne i de første seks løb ønsker Hamilton ikke at haste gennem sit sidste år som Mercedes-kører. Den legendariske brite skifter til Ferrari i 2025, hvilket afslutter et 12-årigt partnerskab med Silver Arrows.

"Jeg tror, at alle i teamet ønsker, at det bliver et godt år. Alle har arbejdet så hårdt tilbage på fabrikken,. Ikke mindre end de nogensinde har gjort," forklarede han.

Læs også

Formel 1-boss raser: Vil have karantæne til Kevin Magnussen

Lagde du mærke til det? Max Verstappen taler ud om Miami-drama

2024-05-09T18:35:08Z dg43tfdfdgfd